spune-mi si mie viitorul

•  
    • 22 mesaje
    5 Nov 2008, 17:59
    0 0
    sunt nascuta pe 5.11.1969 si imi place muzica house
  •  
    • 337 mesaje
    7 Nov 2008, 17:37
    0 0
    Vad in viitorul tau ca o sa iti placa alt gen de muzica!
  •  
    • 365 mesaje
    8 Nov 2008, 19:43
    0 0
    monicuta,
    ai mai primit un raspuns pe dincolo..
    sau vrei sa-ti faci topicul tau?
    pot sa vin in fiecare seara si sa-ti spun ce vei face a doua zi
    contra cost,evident
    nu iau mult
  •  
    • 22 mesaje
    11 Nov 2008, 09:46
    0 0
    draga mea, nu vreau sa vi in fiecare sara sa-mi spui ce fac a doua zi ci numai daca am sa reusesc sa-l aduc pe tatal fetitei mele de 4 luni inapoi la ea. nu vreau sa creasca fara tata. stiu ca multi copii cresc asa, dar eu vreau si incerc sa nu se intample asa. poti sa-mi spui? despre contra cost mai vorbim daca se intampla minunea. sunt o femeie de cuvint si am incredere in D-zeu. daca se intampla minunea vei avea si contracostul

te pup
  •  
    • 365 mesaje
    11 Nov 2008, 11:14
    0 0
    <<< postat de: monikpasca la data: 2008-11-11 09:46

draga mea, nu vreau sa vi in fiecare sara sa-mi spui ce fac a doua zi ci numai daca am sa reusesc sa-l aduc pe tatal fetitei mele de 4 luni inapoi la ea. nu vreau sa creasca fara tata. stiu ca multi copii cresc asa, dar eu vreau si incerc sa nu se intample asa. poti sa-mi spui? despre contra cost mai vorbim daca se intampla minunea. sunt o femeie de cuvint si am incredere in D-zeu. daca se intampla minunea vei avea si contracostul

te pup >>>>>

Monica, manca-t'as ...

Imi pare tare rau pt ce ti se intampla. Sincer, eu sunt convinsa ca ai si tu necazurile tale. Nu stiu ce sa-ti zic,nu te cunosc, nici detalii nu ai dat sa pot sa-mi spun o umila parere cat de cat realista.
    Taticul fetitei tale o fi avut vreun motiv sa va parasesca. Daca nu l-a avut, atunci e un mare magar ca si-a luat catrafusele si s-a carat...

Femeie, nu mai incerca sa-l aduci pe aceste cai inapoi. Nu vei reusi in veci . Tot topicul asta e o mare minciuna. Te rog eu, nu mai crede in ce se scrie pe aici despre viitor sau mai stiu eu pe unde se mai dezbat astfel de prostii

Canalizeaza-ti energia asupra fetitei tale si a vietii tale prezente. Te bucura ca ai o minune a lui Dumnezeu langa tine si incearca sa-ti rezolvi problemele altfel

Nimeni nu ghiceste niciun viitor
    Sanatate va doresc !
  •  
    • 337 mesaje
    11 Nov 2008, 11:16
    0 0
    @Monik: sincer, daca chiar vrei sa-l aduci pe respectivul inapoi, apuca-te si fa ceva in sensul asta in loc sa astepti sa se intample vre-o minune... parerea mea... vrei ceva pe lumea asta? ... atunci pui mana si faci ceva, nimic nu e moca!
  •  
    • 22 mesaje
    11 Nov 2008, 12:09
    0 0
    craniutza am incercat sa stau de vorba am plans mult i-am zis sa se gindeasca al fetita si nu zice nimic. parca este fermecat, are un val pe fata. acum am inceput sa ma duc la biserica sa spun rugaciuna sf Marta si a sf Nactarine
  •  
    • 22 mesaje
    11 Nov 2008, 12:12
    0 0
    laleaua_neagra mi-ai scris ca nu ti-am dat detalii, ce detalii iti trebuie? intre noi nu s-a intamplat nimic grav decat sarcina, lauzie. cand eram insarcinata nu suportam sa se apropie de mine. asta e..... ce sa mai zic.......asa ca fetelor daca ramane-ti insarcinate face-ti pe dracu in patru si nu ii respinge-ti. uite ce am patit eu