spune-mi si mie viitorul
-
0 0sunt nascuta pe 5.11.1969 si imi place muzica house
-
draga mea, nu vreau sa vi in fiecare sara sa-mi spui ce fac a doua zi ci numai daca am sa reusesc sa-l aduc pe tatal fetitei mele de 4 luni inapoi la ea. nu vreau sa creasca fara tata. stiu ca multi copii cresc asa, dar eu vreau si incerc sa nu se intample asa. poti sa-mi spui? despre contra cost mai vorbim daca se intampla minunea. sunt o femeie de cuvint si am incredere in D-zeu. daca se intampla minunea vei avea si contracostul
te pup -
<<< postat de: monikpasca la data: 2008-11-11 09:46
draga mea, nu vreau sa vi in fiecare sara sa-mi spui ce fac a doua zi ci numai daca am sa reusesc sa-l aduc pe tatal fetitei mele de 4 luni inapoi la ea. nu vreau sa creasca fara tata. stiu ca multi copii cresc asa, dar eu vreau si incerc sa nu se intample asa. poti sa-mi spui? despre contra cost mai vorbim daca se intampla minunea. sunt o femeie de cuvint si am incredere in D-zeu. daca se intampla minunea vei avea si contracostul
te pup >>>>>
Monica, manca-t'as ...
Imi pare tare rau pt ce ti se intampla. Sincer, eu sunt convinsa ca ai si tu necazurile tale. Nu stiu ce sa-ti zic,nu te cunosc, nici detalii nu ai dat sa pot sa-mi spun o umila parere cat de cat realista.
Taticul fetitei tale o fi avut vreun motiv sa va parasesca. Daca nu l-a avut, atunci e un mare magar ca si-a luat catrafusele si s-a carat...
Femeie, nu mai incerca sa-l aduci pe aceste cai inapoi. Nu vei reusi in veci
. Tot topicul asta e o mare minciuna. Te rog eu, nu mai crede in ce se scrie pe aici despre viitor sau mai stiu eu pe unde se mai dezbat astfel de prostii 
Canalizeaza-ti energia asupra fetitei tale si a vietii tale prezente. Te bucura ca ai o minune a lui Dumnezeu langa tine si incearca sa-ti rezolvi problemele altfel
Nimeni nu ghiceste niciun viitor
Sanatate va doresc ! -
laleaua_neagra mi-ai scris ca nu ti-am dat detalii, ce detalii iti trebuie? intre noi nu s-a intamplat nimic grav decat sarcina, lauzie. cand eram insarcinata nu suportam sa se apropie de mine. asta e..... ce sa mai zic.......asa ca fetelor daca ramane-ti insarcinate face-ti pe dracu in patru si nu ii respinge-ti. uite ce am patit eu