Pr> Marin- Biserica de la Vadu Lat
-
0 0Buna evelor,
am fost astazi la parintele Marin de la biserica Vadul Lat si vroiam sa stiu dc ati mai fost vreuna dintre voi sau daca ati mai auzit pe cineva vorbind despre el.
Va multumesc -
eu am fost astazi la preotul de la vadul lac si a fost singurul preot care m a facut sa ma linistesc cat timp am vb cu el...5 min cred, fiind duminica era foarte ocupat.intamplator am aflat de la o buna prietena ca l cunoaste foarte bine si ca este duhovnicul ei, mie mi s a parut un preot cu har imi pare rau ca nu am putut sa stam mai mult de vorba dar vreau neaparat sa mai ajung.
am auzit de la o colega si de preotul despre care vb tu dar nu am ajuns la el, stiu doar ca este foarte batran si bolnav si ca se ntra destul de greu. chiar te rog, dc ajungi maine la el sa mi spui si mie cum ti s a parut.
Sper sa te ajute Dumnezeu sa ti rezolvi probleme. -
Draga Lulu, astazi cu ajutorul Bunului Dumnezeu am ajuns la Busteni la manastire, dar nu am stiut ca lunea parintele are "zi de santier". Acolo este intradevar in lucru o Biserica si o cladire mare in care am inteles vor fi niste chili pt. calugari si camere de inchiriat, dar parerea mea este ca parintele fiind obosit dupa ziua de duminica nu primeste lume. Nu erau decat cateva persoane, poate altii stiau dar eu nu am avut de unde s-a stiu. Am dat acatistul altui preot cu care am stat mai mult de vorba dar si el a fost de parere s-a venim in alta zi cand parintele primeste vizite. Dar vezi tu pt. mine este destul de costisitor(bani, timp liber) s-a imi propun asa curand o alta vizita. Am totusi multumirea ca am ajuns si macar am lasat acatist.
-
Este foarte bine, stiu cateva cazuri care si-au rezolvat problemele la Sf. Anton! Trebuie s-a mergi 9 marte la rand iar apoi in a 10 trebuie s-a mergi cu multumire- adica cu o sticla de ulei, una cu vin si o paine.Asa am auzit si eu! Eu nu stiu de ce nu sunt atrasa sa merg acolo poate pentru ca e mare aglomeratie, si merg mereu la Sf.Mina, si mai citesc diferite rugaciuni si acatistele unor sfint. Am vazut puterea rugaciunilor dar mereu apar probleme si parca din ce in ce mai grele. Daca vrei vorbim pe mess(nede_mar)
-
Am si eu o intrebare...care nu prea are legatura cu subiectul; am avut si eu niste pb si am fost la un parinte care mi-a dat sa tin un canon 9 saptamani ..si au trecut,,,si astept sa se intample minunea; care ati mai trecut prin ceva de acest gen...nu mai am rabdare..
cine vrea sa vb cu mine despre asta.
Va multumesc -
lulu,stii ca parintele Marin nu mai este la Vadu Lat.Te rog daca stii ceva,unde este sau orice informatie despre dumnealui sa-mi scrii.Eu merg de ani de zile la dansul si ii simt mult lipa. Numarul de telefon al parintelui pe care-l aveam nu mai este valid.Te rog daca stii ceva sa-mi spui si mie Multumesc!
-
expy said:
lulu,stii ca parintele Marin nu mai este la Vadu Lat.Te rog daca stii ceva,unde este sau orice informatie despre dumnealui sa-mi scrii.Eu merg de ani de zile la dansul si ii simt mult lipa. Numarul de telefon al parintelui pe care-l aveam nu mai este valid.Te rog daca stii ceva sa-mi spui si mie Multumesc! -
Pentru cei care l-au cunoscut si iubit pe parintele Vladut si doriti sa ii aprindeti o lumanare la capatai, sa stiti ca este inmormantat in cimitirul bisericii din loc. Candesti Vale, jud. Dambovita. De dincolo, el vegheaza asupra noastra, a tuturor celor care l-au iubit si pe care i-a iubit si carora li s-a daruit cu sufletul si cu puterea dumnezeiasca si harul cu care L-a inzestrat. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihnesca!