Vis

•  
    • 5457 mesaje
    1 Nov 2008, 12:06
    0 0
    De cateva nopti visez caini cu o labuta taiata...ce ar putea insemna?
  •  
    • 155 mesaje
    3 Nov 2008, 14:26
    0 0
    Un prieten aflat la necaz. Mai corect are mari dificultati in a face un lucru desi pare facil.
  •  
    • 214 mesaje
    4 Nov 2008, 15:33
    0 0
    caine inseamna dusman ... nicidecum prieten iar labutza taiata ... ca nu poate sa iti faca rau
  •  
    • 155 mesaje
    6 Nov 2008, 15:59
    0 0
    caine nu inseamna dusman. niciodata si nicaieri si in nici o forma de ghicit. cainele este prieten. ptr asta chiar garantez. Pisica este dusman sau persona rau voitoare daca: 1 nu e pisica ta, 2 daca nu e alba, 3 daca apare in anumite circumstante...
  •  
    • 155 mesaje
    6 Nov 2008, 16:00
    0 0
    exista chiar o teorie legata de cainele negru care te insoteste...
  •  
    • 5457 mesaje
    7 Nov 2008, 20:31
    0 0
    In ce consta teoria respectiva? Si eu stiam ca inseamna dusman, mai ales ca visez uneori ca ma musca un caine si apoi, mi se intampla sa descopar ca cineva a incercat sa-mi faca rau.
  •  
    • 214 mesaje
    7 Nov 2008, 23:26
    0 0
    draga nu trebuie sa te agiti in halul asta doar ptr ca io am zis acel lucru deci este exact asa cum zic io .... si nu citesc de pe site sau etc ... studiaza in domeniu vezi "te visezi bucuros fericit ca razi " inseamna ca vei avea parte de o suparare"te visezi plangand suparat necajit" vei avea partea de o bucurie visele sunt interpretate in fel si chip depinde de situatie apa tulbure inseamna boala si apa limpede inseamna sanatate deci .... vezi o apa poate inseamna doua lucruri depinde cum iti apare in vis si caine inseamna dusman in vis caine alb inseamna un dusman care stie ce faci tot timpul caine de alta culoare inseamna un dusman care nu stie in exactitate ceea ce faci caine negru inseamna un dusman care nu stie nimic despre tine inafara de faptul ca iti vrea rau deci ... documenteaza cumpara carti vezi cum sunt interpretate visele si apoi .... spune-ti parerea ... nu trebuie sa te contrazici doar ptr ca parerile sunt impartite .... in ziua de azi e libertatea opiniei de aia ii democratie nimeni nu este obligat sa fie deacord cu alti fiecare poate sa faca ceea ce e mai bine ptr el io pur si simplu am zis ceea ce stiu eu acum nu incerca tu imi bagi teoriile tale in cap doar ptr ca asa ai tu chef fata cu visul in care includea in catel a incercat sa afle ce inseamna ... fiecare spune dupa cum stie semnificatiile visurilor deci ... pastreaza-ti textele de natura ca nu ai dreptate sau ca nu e asa cum spun eu sau cum spune x sau y
  •  
    • 5457 mesaje
    8 Nov 2008, 07:20
    0 0
    nu va certati, va rog
    Si eu stiu ca inseamna dusmani, dar daca altcineva stie altceva, sunt gata sa ascult...
  •  
    • 1166 mesaje
    9 Nov 2008, 22:31
    0 0
    antren...caine inseamna dusman...nicidecum prieten, iar pisica alba la fel.
  •  
    • 1094 mesaje
    10 Nov 2008, 15:37
    0 0
    un caine care te musca sau incearca e clar dusman, un caine cu care te joci e clar prieten ..ce i asa greu?