ajutor vesta

•  
    • 57 mesaje
    1 Nov 2008, 11:39
    0 0
    te rog mult vesta ti-am lasat pe privat un mesaj.te rog mult daca ai timp ca stiu ca esti f ocupata daca se poate sa imi raspunzi si mie.de asemenea toate laudele mele pentru ceea ce faci.numai bine
  •  
    svf
    • 5173 mesaje
    1 Nov 2008, 12:46
    0 0
    vesta nu mai e de ceva vreme pe eva. activeaza pe un alt forum
  •  
    • 57 mesaje
    1 Nov 2008, 14:16
    0 0
    atunci poate stii pe ce forum activeaza? ma ajuti? sau altcineva care ma poate ajuta la fel ca vesta?te rog mult
  •  
    • 5304 mesaje
    1 Nov 2008, 15:04
    0 0
    Nu mai fi asa disperata, soro!

Ai umplut forumul de mesaje disperate in cautare de prezicatoare.

Ia-ti viata in maini si fa-ti singura viitorul! Ce tot astepti sa-ti zica altcineva daca e bine sau nu?
    Uite, iti zic eu, daca te linisteste, fa asa cum simti ca e bine.

Geeezzz.
  •  
    • 57 mesaje
    1 Nov 2008, 18:28
    0 0
    pt done nu iti doresc sa treci prin ce trec acum si nu doresc la nimeni.da? nu mai fi rautacioasa
  •  
    • 57 mesaje
    1 Nov 2008, 18:30
    0 0
    done si crede-ma ca pe forum sunt mult mai disperate ca mn asa ca nu mai jicni si nu cred ca au nici jumatate din problemele mele dar se pare ca vrei bagata in seama si nu ai de cine
  •  
    • 919 mesaje
    1 Nov 2008, 19:09
    0 0
    n_mary, done nu a vrut sa te jiCneasca (din contra, ti-a dat un sfat realist) si in plus e barbat, nu e femeie
  •  
    • 49 mesaje
    1 Nov 2008, 19:10
    0 0
    Draga n_mary,iti dau o idee sa te poti ajuta singura,pt ca nimeni,dar absolut nimeni,nu iti va spune ce trebuie sa faci ca sa reusesti...singura tre sa vezi,sa analizezi.Eu iti sugerez sa intri pe situri de astrologie,te loghezi,si pe datele tale de nastere(e importanta ora) vezi ce predispozitii ai in tema natala,dar sa stii ca nimic nu e hotarat undeva,noi hotaram,acolo iti poate spune daca configuratia astrala e benefica in momentul respectiv sau nu.Deci ,poti intra pe Mihnea firan;Gheorghita Coser ,astrologicum,CameliaPatrascanu,si mai sunt daca mai vrei.Citind pe aceste situri,iti faci o parere despre ce inseamna astrologia,cat ne influienteaza cosmosul viata,si multe altele...daca vrei mai vorbim.
  •  
    • 57 mesaje
    1 Nov 2008, 20:28
    0 0
    dap vreau sa vb pe pm sau mess.
  •  
    • 57 mesaje
    1 Nov 2008, 20:32
    0 0
    iryyss ti-am lasat p epm adresa mea de mess.daca vrei sa vb este ok.multumesc
  •  
    • 172 mesaje
    2 Nov 2008, 07:59
    0 0
    este sectiunea astrologie?
    fata a intrebat despre vesta?
    nu inteleg ce atatea comentarii fara sens.
    da,poate e exagerata,poate e disperata ,dar omul cand e in situatii limita isi pune sperante in orice crede ca l ar putea ajuta.
  •  
    • 57 mesaje
    2 Nov 2008, 09:07
    0 0
    deep_eyes multumesc mult le-am zis si mai sus ca imi cer scuze,si multumesc ca ma ascultati.intradevar sunt la o f mare rascruce de drumuri,nu am pe nimeni (chiar nimeni) alaturi nici macar familie nimik si am ajuns la limita.sunt de obicei puternika,luptatoare dar nu mai am nimik din toate astea.
  •  
    • 57 mesaje
    2 Nov 2008, 09:10
    0 0
    iar nu vreau sa ma scuz,dar acu 2-3 zile am primit un privat sa iau legatura cu vesta ca este f priceputa .i-am lasat pm si am deschis apoi acest topicc,fara sa stiu ca vesta nu mai activeaza pe aici ci pe alt forum
  •  
    • 172 mesaje
    2 Nov 2008, 10:55
    0 0
    eh,asa i p aici ,nu trebuie sa te superi pt orice
    uite ,daca tu chiar crezi ca ai nevoie,poti sa o gasesti aici
    http://www.astrovesta.com/
    daca vrei lasa mi un id de mess pe privat
    numai bine
  •  
    • 57 mesaje
    2 Nov 2008, 10:57