ajutor vesta
-
0 0te rog mult vesta ti-am lasat pe privat un mesaj.te rog mult daca ai timp ca stiu ca esti f ocupata daca se poate sa imi raspunzi si mie.de asemenea toate laudele mele pentru ceea ce faci.numai bine
-
Draga n_mary,iti dau o idee sa te poti ajuta singura,pt ca nimeni,dar absolut nimeni,nu iti va spune ce trebuie sa faci ca sa reusesti...singura tre sa vezi,sa analizezi.Eu iti sugerez sa intri pe situri de astrologie,te loghezi,si pe datele tale de nastere(e importanta ora) vezi ce predispozitii ai in tema natala,dar sa stii ca nimic nu e hotarat undeva,noi hotaram,acolo iti poate spune daca configuratia astrala e benefica in momentul respectiv sau nu.Deci ,poti intra pe Mihnea firan;Gheorghita Coser ,astrologicum,CameliaPatrascanu,si mai sunt daca mai vrei.Citind pe aceste situri,iti faci o parere despre ce inseamna astrologia,cat ne influienteaza cosmosul viata,si multe altele...daca vrei mai vorbim.
-
deep_eyes multumesc mult le-am zis si mai sus ca imi cer scuze,si multumesc ca ma ascultati.intradevar sunt la o f mare rascruce de drumuri,nu am pe nimeni (chiar nimeni) alaturi nici macar familie nimik si am ajuns la limita.sunt de obicei puternika,luptatoare dar nu mai am nimik din toate astea.