vis - prabusirea casei

•  
    • 112 mesaje
    30 Oct 2008, 20:42
    0 0
    Am avut un vis groaznic..eram la tara in casa bunicilor unde am copilarit..deodata se misca pamantul ca si cum era cutremur..eu cu mama eram afara si ne uitam la casa care se tot clatina, fiind pe cale sa se prabuseasca..si toate obiectele din casa se auzeau cum se distrugeau..Eram contienta ca toti ceilalti membrii ai familiei erau in casa, iar casa urma sa se prabuseasca..Eu l-am vazut decat pe fratele meu acolo si tipam la el sa iasa din casa..Eram speriata si nu intelegeam d c ramanea acolo cand casa era in pericol..Ingrozita, am alergat spre casa sa-l scot afara, dar cand m-am apropiat, vedeam cum casa cadea peste mine. M-am ferit si vedeam cum casa se prabusea cu fratele meu in ea..apoi i-am vazut trupul ranit printre toate scandurile casei..

Va rog, daca puteti interpreta visul..m-a speriat foarte tare..multumesc
  •  
    • 2784 mesaje
    31 Oct 2008, 18:33
    0 0
    de obicei e semn de moarte dar cine stie,poate fii un vis de noapte
  •  
    • 325 mesaje
    31 Oct 2008, 18:46
    0 0
    chiar daca e adevarat ceea ce spui lilianac,mai bine nu mai scriai nimic,ai mai si speriat fata
    puteai sa scrii pur si simplu a doua varianta
  •  
    • 2784 mesaje
    31 Oct 2008, 22:04
    0 0
    am zis si eu din propria-mi experienta
  •  
    • 112 mesaje
    3 Nov 2008, 14:16
    0 0
    multumesc pt raspuns..ai cam nimerit-o..a 3-a zi dupa vis a avut mama un avort..imi era teama sa nu pateasca ea ceva..slava Domnului e bine
  •  
    • 325 mesaje
    3 Nov 2008, 14:23
    0 0
    vezi ce patesti misha daca intrebi si daca crezi in asa ceva?
    altadata fii si tu mai optimista si nu mai fii asa de curioasa
    si eu visez mirese,soareci,rahat si multe altele,si crede-ma ca nu se intampla nimic,ptr ca nu cred si nu ma gandesc la asa ceva
    si poate doar s-a nimerit ce a spus cealalta eva,mai stii?
  •  
    • 2784 mesaje
    4 Nov 2008, 09:40
    0 0
    ceea ce e scris sa se intample se intampla oricum,cu sau fara voia noastra.Visele doar ne anunta daca stim sa le interpretam.Asta nu inseamna ca vezi Doamne esti mai mult sau mai putin isteata si ti se pare ca poti sa-ti croiesti drumul in viata.Mai lasati-va de cioace si nu va mai dati buricul pamantului.
  •  
    • 325 mesaje
    4 Nov 2008, 15:32
    0 0
    hai ma,ma lasi?eu m-am referit la faptul ca,cum naiba sa-i spui omului verde in fata ca ''e semn de moarte''?Eu la asta m-am referit,nu ca as fi buricul pamantului,draguta
    nu sunt de acord cu astfel de raspunsuri,si altadata poate esti si tu mai diplomata,sa folosesti alte cuvinte,nu asa directe
  •  
    • 2784 mesaje
    5 Nov 2008, 18:32
    0 0
    si pana la urma n-a fost asa?a murit fratele nenascut.corect?
  •  
    • 155 mesaje
    6 Nov 2008, 15:55
    0 0
    nu e semn de moarte. e semn de schimbare radicala. este o veste care va va schimba vietile. poate fi asta cu avortul mamei tale sau ceva mai profund si de mai mare amplitudine. dar , da, poate fi pur si simplu avortul facut de mama ta.
  •  
    • 112 mesaje
    6 Nov 2008, 17:07
    0 0
    Halib eu am citit mesajele voastre dupa ce s-a intamplat "nenorocirea" deci nu am apucat sa intru in panica.. interpretarea lilianacii m-a surprins pt ca a avut dreptate intr-un fel.. Si, da..cred in vise, pt ca de fiecare data se intampla ceva..

Antren, multumesc mult..