:(

•  
    • 33 mesaje
    28 Oct 2008, 11:26
    0 0
    dragi eve imi cer scuze dar pt o perioada nu mai fac nici o consultatie in tarot din motive personale .trebuie sa intelegeti ca viitorul nu este scris in carti ,ele va pot da doar un sfat nimik mai mult ,viitorul il poate sti doar Bunul Dumnezeu .incercati sa mergeti la biserica sa va rugati Lui Dzeu si o sa vedeti ca va ajuta mult.am facut cartile mai multor fete de pe acest forum si am avut neplakuta surpriza sa constat ca la unii le lipseste cu desavarsire bunul simt elementar .un simplu multumesc era de ajuns dupa ce primeati raspunsul la intrebarile voastre ....dar asa este in viata sunt oameni intre oameni si caractere intre caractere.....am intalnit persoane care isi primeau consultatia si la 2 zile primeam din partea lor alt mail cu aceiasi intrebare cu rugamintea citez :"te rog din suflet poti sa te uiti in cartile tale sa imi spui dak el se va intoarce la mine ???ca poate s-a schimbat ceva au trecut totusi 2 zile" .....sau cazuri in care ma trezesc cu mesaje offline pe messenger dupa ce efectuez un consult cuiva nu dau nume si imi zike: "pai cum eu 3 ani trebuie sa mai astept sa se intample acel lucru nu e posibil" in fine .eu ajutorul meu l-am oferit in mod gratuit nu am cerut nimanui nimik si fetele carora le-am facut cartile pot confirma acest lukru .stiti in viata cuvinte simple de genul "multumesc " fac mai mult decat alte lukruri materiale .si apoi am si eu o viata a mea ,sunt un om normal cu probleme,cu responsabilitati ,hai totusi sa fim realisti am doua joburi lukrez de dimneata de la ora 7:00 pana seara la 22:00 si nu pot sa raspund mailurilor voastre mereu ......sper ca nu v-am pliktisit cu povestea mea ...imi cer scuze dak cineva s-a simtit lezat de ceea ce am scris in aceste randuri...pot spune ca am cunoscut pe acest forum si persoane speciale ,cu suflet bun care m-au ascultat cand am avut nevoie .....o zi buna va doresc si sa va ajute Bunul Dzeu ca toate visele voastre chiar si cele care par de neatins sa devina realitate in timp ......traiti-va viata ca este doar una nu avem 10 vieti din pacate ....si trebuie sa gasiti forta sa va ridicati de jos si atunci cand aveti probleme ,sa mergeti inainte si cel mai important nu deveniti dependenti de carti...nu este bine .....