Acest ins incert...

•  
    • 726 mesaje
    27 Oct 2008, 13:27
    0 0
    Imi place de un barbat nascut in z. capricorn...Se pare ca si lui cat de cat de mine..Dar totul se misca f incet. Stam si in orase diferite.........
    Vara mea imi spune sa o las balta..Acesti nativi se misca greu sau deloc..Ajung la batrnete si el nu va fi inca hotarat daca vrea sa fie cu mine sau nu.Are si un job care il solicita mult ...
    ..vb pe mess, il mai vad cand ajung in orasul lui........dar asta nu-i viata...
    Nu stiu ce sa fac..bat in retragere...

Cum leaga de fapt un capricorn o relatie...??
  •  
    • 919 mesaje
    27 Oct 2008, 13:30
    0 0
    nu trebuie presat...
    daca omul te vrea, va veni totul de la el....
  •  
    • 726 mesaje
    28 Oct 2008, 20:04
    0 0
    nu-l presez...nu simt c-ar vrea...cred ca-i place sa se joace cu vb si atat.
  •  
    • 27 mesaje
    30 Oct 2008, 17:07
    0 0
    draga mea magda..am si eu un capricorn de vreun an jumate..si crede-ma stiu ce vorbesti.e tare greu cu ei..si al meu lucreaza f mult e dedicat muncii si abia ne vedem..seara tarziu..locuim impreuna..daca il vrei cu adevarat inarmeaza-te cu multa rabdare...se urnesc f greu sau deloc) mi-a placut tare multe remarca ta .Am si un topic ..ceream sfaturi despre rel taur capricorn...eu simt ca nici acum dupa un an jumate n-am reusit sa ii sparg carapacea..sunt f reci si distanti..de aia zic ca iti trebe multa rabdare..noi 2 am trecut prin multe ..si nu pot sa il las..cu toate ca e greu..dar are si calitati o gramada f bune..si il iubesc cu toate la un loc, asa cum e el, distant , rece...depinde ce vrei..

tu ce zodie esti? de cat timp sunteti impreuna?