Taur-Capricorn
-
0 0Salutare Evelor
ce parare aveti de combinatia taur capricorn. eu sunt taur el capricorn, am citit ca e o combinatie reusita si asa si este de obicei dar capricornii sunt asa de dificili cateodata ca imi vine sa imi iau campii si nu stiu cum sa ma mai comport si sa reactionez.Astept va rog sfaturi si pareri.Multumesc. -
Mama e capricorn iar tata e taur.Se inteleg minunat , anul viitor vor implinii 30 ani de casatorie , si inca se plimba de mana pe malul Begai, se consulta in absolut tot, tata tine cont foarte tare de parerea mamei , o respecta si se poarta minunat cu ea.Saptamana trecuta i-a cumparat un inel asa fara motiv
love is in the air
-
eu am o relatie cu un capricorn, de 6 ani, eu fiind tauroaica.
Nu vreau sa ma laud, dar am o relatie minunata. Ma rasfata, ma iubeste, e foarte romantic, sensibil.
Daca reusesti sa il faca sa se deschida, sa treci de carapace.. e un om minunat.
Are si defecte, ca noi toti dealtfel... dar mi se par nimicuri pe langa calitati. -
am aceleasi probleme ca si tine, cred ca sunt trasi la xerox toti, din cate am citit pe forumuri despre capricorni toti sunt cam la fel... Numai ca eu am ajuns la capatul puterilor si nu mai am rabdare si nervi sa il mai suport dar nici nu pot sa il las..e viata mea..nu mai stiu ce sa fac..cred ca am citit mii de pagini despre cum sa cuceresti si sa spargi carapacea unui capricorn si am incercat tot ce e posbil, am urmat toate sfaturile tutroe. sunt o fire vesela , sunt afectuoasa cu el, fac orice, poate asta e problema pt el si e prea sigur pe el de aia se poarta asa , adica rece, inacesibil, incapatanat, probabil nu mai prezint interes pt el. dar am incercat sa schimb si foaia si a fost mai rau..adica ne-am despartit vreo 3 luni apoi iar ne-am impacat. Locuim impreuna de vreun an jumate si probabil ca s-a plictitsit. Nu mai stiu cum sa ma port sa reactionez si am ajuns la limita. ce sa fac?
-
Felicitari Deice! Sincer te invidiez, mi-as dori sa spun si eu din tot sufletul aclasi lucru, sincer. Dar se pare ca nu e el jumatatea si asta probabil simte si el la fel pentru mine. De un an jumate de cand suntem impreuna nu am reusit sa sparg carapacea? tu cum ai reusit? Daca mia-i da niste sfaturi ti-as fi profund recunoscatoare pentru ca nu ma stiu ce sa fac. E tare dificil al meu, rece inchis in el, nu comunica schimbator, are perioade cand e f cald si imi spune ca ma iubeste dar in ultimul timp imi mananca nervii si nu mai stiu ce sa fac, ma termina schimbarile astea de comportament. Am facut tot ce am stiut si simt ca cedez, nu cred ca are rost sa mai lupt, ar trebui sa imi vad de drum si sa gasesc pe cineva care sa ma aprecieze pt ce sunt , imi pierd timpul cu el. Sunt f depresiva si distrusa si ce ma doare cel mai tare e ca am devenit asa din cauza lui, nu eram asa inainte. Dar e ceva ce imi spune sa nu renunt si sa merg mai departe sau poate e doar incapatanarea mea ca doar sunt taur si nu ma las pana nu obtin ce vreau..da-mi niste sfaturi te rog. merci.