vise cu sf lumii

•  
    • 4 mesaje
    21 Oct 2008, 17:59
    0 0
    cand eram mik aveam multe vise cu sf lumii....in unele erau cutremure..in altele animale nebune care veneau catre mine si zburau pe sus..in altele dinozauri..in altele se crapa pamantul...se puneau bombe in casa etc..
    primul meu vis cu sf lumii era cand aveam vreo 6 ani nu stiu sigur dar stiu ca eram mik...in vis era dumnezeu pe o piatra foarte mare iar in jurul lui o multime de oameni..eu eram la sfarsitul multimi.
    cand am auzit ca El a spus: aleasa mea este andreea! si m-am trezit! numele meu fiind andreea...ce credeti ca a insemnat visul acesta?
  •  
    • 1166 mesaje
    21 Oct 2008, 22:34
    0 0
    ca ai un loc in rai asigurat...
  •  
    • 4 mesaje
    22 Oct 2008, 22:09
    0 0
    da..cu siguranta
  •  
    • 24 mesaje
    23 Oct 2008, 14:30
    0 0
    Parerea mea este ca atunci cand erai mica, ai avut o perioada din viata ta cand ai citit , sau ti sa citit apocalipsa sau ai vazut un film despre asa ceva,ceva care te-a influentat foarte tare.Vreau sa te intreb: La momentul actual mai ai astfel da vise?
  •  
    • 4 mesaje
    24 Oct 2008, 10:33
    0 0
    da mai am..
    nu asa de des dar mai am
  •  
    • 24 mesaje
    24 Oct 2008, 17:47
    0 0
    Daca ai de gand sa contactezi un psiholog, e ok, te poate ajuta.Daca nu, poate ar trebui sa studiezi tu insati apocalipsa sau sa rogi pe cineva sa te ajute, iar in felul acesta sa afli daca exista vreo legatura cu visul tau.
    Eu personal cred ca esti o persoana sensibila, orientata spre spiritualitate, ca a exista ceva in trecutul tau care te-a marcat si datorita faptului ca nu ai reusit sa intelegi ,acel ceva te urmareste inca.
    Acum despre visul tau: din cunostiitele mele in domeniu,la sfarsitul lumii toti cei buni vor fi inaltati la cer unde vor trai vesnic.Cei rai vor ramane aici pe pamant unde, intr-un final, vor arde si toata planeta va fi curatata de tot raul,iar cei buni se vor cobori din cer si vor locui pe acesta planeta purificata pentru totdeauna.