vis-sange menstruatie
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
20 Oct 2008, 14:041 0nu mai stiu din ce motive a trebuit sa ajung in scoala generala(am terminat-o de mai bine de 10 ani)...eram in sala de sport,aveam curs....nu stiu ce cautam printre copii si in pauze aglomeratie...cum e de obicei,cum imi amintesc....si cautam o baie unde sa-mi fac nevoile,ca omul,ba erau inchise,ba nu se inchideau usile,ba erau ocupate.....in alta pauza iar am cautat la alte etaje si nimic....pana la urma m-am suparat,vis-a-vis de sala de sport mai erau niste toalete si suparandu-ma ca tot nu pot si eu.....am facut in ceva ca imi si venise menstruatia si mi-era frica ca ma patez sia venit prietenul(actualul),a luat recipientul in care eu facusem si acum cand am iesit din toaleta,erau niste suporturi de metal pe care erau puse umerase cu haine,un fel de mic magazin, si prietenul a aruncat acel recipient pe niste haine jos,puse si alea intr-un fel de cos,m-a luat de mana si am fugit.....acum la iesire din cladire,de paza in loc de elev de serviciu sau ce mai e acum...bodyguard era cabral(faimosul),l-am fentat si am iesit din cladire,ajungand la poarta in fata noastra s-a inchis,ne alergau tipi pt. pagubele si tupeul nostru...intr-un final am reusit sa scapamcu greu si ne ascundeam,ieseam mascati pe strada......ce ar putea insemna asta.....m-am trezit gandindu-ma ca nu gaseam toaleta in vis si ca urma sa ma patez pe haine de la menstruatie si de ce facusem pagube acolo....?!?!?!?!?!?nu stiu ce sa inteleg.....stiu ca sangee se zice ca nu e de bine.....altceva?
-
20 Oct 2008, 17:41draga mea..citeste Freud daca vrei sa intelegi ce inseamna un vis, citeste "Interpretarea viselor" sau, mai usor, "Despre vise".
visele nu prezic viitorul...atata timp cat tu nu vrei...dar asta e o alta discutie pe care nu vreau sa o dezvolt aici.
Înapoi la: Forum » Astrologie