va rog sa imi dati un sfat
-
0 0buna ,am fost la una si mi a zis ca am vraji facute mi a zis la ce preoti sa merg ,dar unu o zis catre mine ca toti avem probleme ,,iar pe cealalat nu l am gasit .nu stiti voi pe cineva care poate face dezlgari sau deschide pravila in oradea?va rog mult sa ma ajutati sunt deja disperata va rog mult .
-
buna eu nu sunt din oradea sunt din craiova imi pare rau ca nu te pot ajuta dar iti spun un singur lucru nu te mai duce la vrajitoare si du-te direct la biserica si spunei preotului ce ti se intampla ce vise ai si nu uita sa te rogi mereu.si eu sunt cam in aceasi situatie ca si tine numai ca eu nu am fost si nici nu ma voi duce la nici o vrajitoare pt.ca toate iti spun ca ai vraji.nu iti pierde credinta in D-ZEU si da acatiste si roagate mult sper ca te-am putut ajuta cu ceva.ALINA
-
buna ,nu ca mi o zis ea cred ca am vraji .si pt ca 1 nu a avut noroc in dragoste ,ma tot despart nu am avut o relatie mai lunga de 3 saptamani si uit greu persoana cu care am fost ,nu mai pot sa fiu cu altu numai cu el ,pe urma mi am cumparat o pereche de blugi si i am dus la croitor la o vecina cand i am adus acasa si i am probat am gasit in el o piatra cum o ajuns acolo?iar aia care mi a ghicit mi a zis unele lucruri care nu avea de unde stie ,pup
-
Buna alexabianca eu am intrat pe net oradea si am vazut ca sunt vreo 3-4 manastiri.de ce nu incerci acolo?ce sa-ti zic?imi pare rau ca ai aceste probleme!!!!nici eu nu o duc mai bine numai ca la mine e soacra lu mami si fosta mea soacra care se ocupa cu asa ceva!!!!nu am urat pe nimeni cum urasc acea specie de "om".de un an tatal meu abia mai merge acu 2 zile am sunat acasa si mami mi-a zis ca nu mai vede cu ochiul drept ea fiind sanatoasa copilul sa imbolnavit eu muncesc de dimineata pana noaptea prin straini si nu reusesc sa strang nici un ban si eu sunt la fel de disperata ma rog mereu da parca nu ma asculta nimeni visez urat nu stiu ce sa mai fac.eu te sfatuiesc sa mergi la biserica la slujbe si sa nu iti pierzi credinta te pup si eu si sa auzim numai de bine o zi buna
-
Draga mea,sigur nu ti se pare...Eu nu credeam in asa ceva,dar acum am inceput sa cred...cam tarziu,ce-i drept,dar am 40 de ani si la fel patesc si eu de vreo.....20 de ani incoace....cu siguranta ca nu e normal,mai ales ca sunt o tipa care arat bine..nu sunt proasta...sunt fidela..calma(nu ca ma laud ..)..dar chiar nu cred ca nu exista cineva care sa aprecieze asta..dar cand e treaba mai buna....respectivul dispare in ceata..si vorba ta,dupa maxim 3 saptamani...tot e bine ca n-am luat-o razna pana acum...asa ca,si eu caut acum pe cineva sa ma ajute...sper ca nu e prea tarziu....te pup si daca afli ceva anunta-ma si pe mine....doar ca eu sunt din Bucuresti..te pup si ai grija de tine!! ....aaaaaa...si treaba cu piatra din blugi....aici te inseli...la blugii asa zis "prespalati" se pun pietricele in buzunare ca sa ajute la decolorarea rapida.....asa ca...aici ma abtin...Pupici!!
-
buna ,uite eu acum merg la preot sa imi faca dezlegare .
mmm dar cum prespalati daca au fost nou nout din magazin?
din pacate stiu una din oradea , eu m am imi caut una ,sper sa gasesc ,ca pana acum nu mi sa intamplat ce mi a zis ,doar unele lucruri pe care nu le stiam numai e s au adeverit adica cand m a intrebat asa i ca ....
pup :** -
stiu ca exista forte...bune si rele...ca ni se poate face rau f.usor printr o vorba,gest etc..dar de ce trebuie sa lasam pe altii sau sa ne bazam pe altii sa ne rezolve problemele...e adevarat ca uneori mergem la preot,platim slujbe si zicem ca nu au efect...dar noi ce face ? stam si asteptam sa ne rezolve altcineve problemele ,ne legam de anumite intamplari ,lucruri...capul sus alexabianca,trebuie sa fii constienta de cata putere exista in tine...da da slujbe la manastiri,biserici,vorbeste cu preoti...dar roagate si tu...fara asta nu rezolvi nimic,cu incredere ,daruire roagate lui Dumnezeu...sunt rugaciuni f.puternice ...eu am inceput o pe ceea a Sfintei Marta care se spune martea si CRED ca va avea efect ...poti sa incerci si tu...