Leu-Sagetator

•  
    • 6798 mesaje
    13 Oct 2008, 18:04
    0 0
    Buna
    ce stiti despre relatia EA Leu - EL Sagetator?
    eu nu stiu decat ca ambele sunt zodii de foc.
  •  
    • 315 mesaje
    14 Oct 2008, 01:09
    0 0
    mergeeeee
  •  
    • 6798 mesaje
    14 Oct 2008, 18:49
    0 0
    si in rest, detalii , ceva....
    nu mai stie nimeni nimic?
  •  
    • 155 mesaje
    14 Oct 2008, 21:59
    0 0
    Am o prietena care e sagetatoare si el este leu ... si se cearta non-stop. Nu se inteleg deloc...desi ea e f delasatoare. Acum banuiesc ca depinde si de persoana...
  •  
    • 2817 mesaje
    15 Oct 2008, 00:07
    0 0
    superb; nu se compara cu alte combinatii zodiacale; eu leu el sagetator

pasiune cat incape, mister, dar si obisnuinta dintre noi a dus la ceva frumos - adica la mici chesti asupra carora ne intelegem din ochi, fara sa devina rutina.

however, l-am parasit dar motivul nu isi are locul aici si n-are a face cu zodia; a trecut aproape o jumate de an de cand ne-am despartit si totusi parca nu suntem despartiti definitiv; el imi spune ca ma iubeste si io il sun cand sunt trista sau am o problema
    nu stiu cum sau cat va fi in viitor; dar imi pare bine ca s-a intamplat
    de la mine e un vot pro
  •  
    • 224 mesaje
    15 Oct 2008, 01:40
    0 0
    Nu este suficient ce ai spus....in mare,da merge,sunt cam la fel...dar sunt alte mici amanunte care pot spune altceva,si anume: anul,din horoscopul chinezesc,e f important,ascendentul fiecaruia dintre voi(daca e in armonie sau nu)...pe net,sunt situri une se fac ,gratuit astrograme si chiar sinastrii(trebuie sa cunosti ora de nastere),si iti da si gradul de compatibilitate intre voi.
  •  
    • 3741 mesaje
    15 Oct 2008, 10:54
    0 0
    Eu sagetator, el leu si amandoi sub ascendentul fecioarei: ne intelegem minunat, avem aceleasi gusturi, simtim imediat cand celalalt are ceva pe suflet, ne completam perfect.

Dar parca el nu e leul ala veritabil. De exemplu, a fost timid, nu-i place sa iese in evidenta sau sa se dea in spectacol, nu e laudaros.

Partea buna e ca eu sunt mai impulsiva,agitata, iar el stie cum sa ma mai domoleasca si invers.
  •  
    • 316 mesaje
    15 Oct 2008, 13:57
    0 0
    Eu sunt sagetator si am avut o relatie de cativa ani cu un leu. De atunci nu am mai intalnit un baiat cu care sa ma inteleg la fel de bine. Uneori ne intelegeam numai din priviri. Ceea ne-a distrus a fost faptul ca ne certam tot timpul. In ultimul timp nu mai puteam suporta certurile zilnice. Eram impulsivi amandoi.
    Cert este poti stabili o legatura foarte puternica. Succes!