credeti in vraji?
-
0 0Astept sfaturile voastre.Sunt disperata,caci simt ca ar putea exist asa ceva in casnicia mea si banui si cine a facut-o,dar nu reusesc sa-l lamuresc pe sotul meu sa mergem la biserica si....sincer,credeti-ma ca am ajuns sa ne certam aproape tot timpul,desi ne iubim enorm.Nu mai pot,doar dragostea ne ajuta sa depasim mom alea
-
poti merge si singura la biserica, la moliftele sf vasile...
te poti ruga pentru amandoi, pentru liniste in casa, poti sa dai si acatist in numele lui...
eu asa fac si crede-ma ca ne e f bine...
sunt perioade in orice cuplu ... de genul asta, mergi linistita la biserica...
poti citi si niste acatiste acasa... -
Vrajile,exista desigur,indiferent daca noi credem sau nu.....ca orice lucru rau pe lumea asta,ca orice otrava ,are si un antidot...In primul rand,nu trebuie sa crezi ca ac lucruri,facute de oameni cu multa rautate,te pot afecta atat de mult,pana la a te distruge....In al doilea rand,credinta in Dumnezeu,in forta binelui,te ajuta sa ai ca un scut,pe care,ac sageti otravite nu il pot sparge.Trebuie sa mergi la biserica,sa te rogi(si acolo si acasa,cat mai mult),sa eviti acele persoane,care crezi ca sunt invidioase pe tine,care sunt purtatoare de energii malefice(uneori nici ele nu sunt constiente de ac lucru),sa chemi,daca se poate,preotul acasa,si sa faca un Sf maslu ,in casa ta,daca crezi ca au patruns in casa forte ale raului...Trebuie sa lupti mult ,sa gandesti numai bine despre toti oamenii,chiar si despre cei care te`au ranit....
-
Poti incepe sa citesti Acatistul Sf. Ciprian timp de 40 de zile , si sa tii post lunea , miercurea si vinerea.
Stiu ca sa mai spus ca nu ai voie sa il citesti singura dar eu am fost la preotul de la Biserica Sf. Ciprian si mi-a spus ca pot sa il citesc de cate ori simt nevoia. Daca esti din bucuresti da un acatist de 40 de zile la biserica si apoi citeste acatistul.
Doamne ajuta. -
Nu inteleg ce legatura au vrajile cu Biserica. De ce lumea nu considera Biserica doar o institutie, lacas, cladire si cred ca acolo se fac minuni?!
Nu am prea mers la multe biserici, dar va spun sincer ca la alea la care m-am dus, niciun preot nu mi-a inspirat incredere,ce sa mai zic de har?
Meseria de preot e banoasa, sigura si fara batai de cap.
Nu inteleg lumea care se duce la slujbe si cred cu ardoare ca li se va ierta pacatele daca se imbrancesc 50 de oameni sa pupe o icoana si stau 2 ore in genunchi.
Si chestia asta cu acatistele chiar nu stiu cat de adevarata sa fie. Cati preoti din orasele mari se trezesc dimineata sa se roage pt jdemii de oameni...
Sa revin la subiect: farmecele exista. Sunt forme negative de energie si se poate scapa de ele, de la caz la caz.
Nu va duceti la mama sulfina sa va dezlege pt. ca doar va va lua muuulti bani pt nimic, ci doar rugati-va in liniste, dar din suflet.
Si app, de unde stii ca ai farmece facute? Multa lume da vina pe farmece si uita se se mai si auto-observe
Hai ca am scris destul! Zi-ne cum de ti-ai dat tu seama ca ai farmece facute.