ea taur+el gemeni ajutor!!!!!!!!
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
2 Oct 2008, 10:130 0buna evelor, nu stiu ce sa cred,semnele astrale ar zice ca nu este o compatibilitate buna,voi ce credeti?se poate ca aceste doua semne sa ajunga la o relatie stabila?daca cunoasteti vro combinatie a acestor doua semne astept raspunsul vostru,o zi buna tuturor
-
2 Oct 2008, 15:17super nasoala combinatia....intotdeauna taurul va avea de suferit,. pe gemeni ii doare la basca de cei pe care ii ranesc.
-
19 Feb 2009, 14:44ai ffff mare dreptate "loyal" ...eu sunt in zodia leu si am fost cu un baiat gemeni...sunt niste persoane fffff dificile kre iubesc mai mult cu mintea decat cu inima...sunt ff indiferenti cu cei din jurul lor...nu recomand nimanui o relatie cu un geaman
-
19 Feb 2009, 23:22Nu generalizaţi...Eu am avut o relaţie destul de lungă cu un geamăn...(sunt taur). Contează foarte mult atât ascendentul cât şi - mai ales, de fapt- mediul în care a crescut. ÃŽncearcă-l, dar ţine minte că gemenii sunt zodii de aer, iar taurii sunt de pământ, deci va exista o mică problemă când va veni vorba de siguranţa pe care taurul şi-o doreşte...
Înapoi la: Forum » Astrologie