eu - rac + el - scorpion

•  
    • 188 mesaje
    27 Sep 2008, 19:11
    0 0
    As dori niste sfaturi de la cele care se pricep...eu nu ma pricep deloc....cum ar putea fi relatia dintre o femeie rac si un barbat scorpion....

Poate cele care ma "cunosc" de la dragoste o sa ma intrebe cine e si de unde a aparut, eu fiind in divort acum....ei bine, nu am o relatie cu acest om inca, dar ma gandesc ca poate in viitor as putea incerca, dupa ce scap de divort si de toate.

Este un barbat care imi place din foarte multe puncte de vedere si avem foarte multe in comun, tind sa cred ca ne-am potrivi in multe privinte. Insa mi se pare teribil de incapatanat si de posesiv. Dar o incapatanare din aceea iesita din comun, cum eu tot numai la un scorpion am mai intalnit, acum multi ani.

Asadar, are sanse o relatie intre o femeie rac si un barbat scorpion, sau ne vom tortura unul pe altul toata viata??
  •  
    • 21507 mesaje
    27 Sep 2008, 20:23
    0 0
    n-as crede sa va torturati,,,scorpionii sint greu de ''cucerit''.au vointa multa si rabdare,la fel..partea mai p.roasta e ca sint cam ascunsi si cam razbunatori;in plus,cind considera ei ca nu mai au nevoie de tine,te freaca psihic,si bine..in cazul fericit,cind se formeaza o pereke cu ei,nik de zis,is o.k...dar de patruns in sufletul lor,e greu al naibii,mereu ramine un zid...
  •  
    • 540 mesaje
    29 Sep 2008, 14:15
    0 0
    Cunosc (sunt ruda cu) un cuplu exact in zodiile astea - sunt impreuna de 40 de ani.

Exista o solidaritate incredibila, dar si o tachinerie continua intre ei. Un fel de infruntare de orgolii, suspiciuni, dorinta de a-si da lectii permanent. Eu una obosesc doar privindu-i, dar sa mai traiesc ca ei...

Oricum, cea dominanta in cuplu este ea (rac). El pare sa fie oarecum mandru de ea in societate, dar cand sunt intre ei simte nevoia sa fie si el dominant...
  •  
    • 1 mesaje
    29 Sep 2008, 16:11
    0 0
    buna,eu sunt scorpion si iubitul meu rac ....
    eu mai incapatanata,rar las de la mine ,vreau mereu sa am ultimul cuvant el racul....recunosc si eu acum ca nu vede, lasa de la el sa fie bine ca altfel s-ar certa la nesfarsit
    si inca ceva 1pas inainte 2 inapoi asta ma supara la raci!!
    scorpionul realist-racul visator dar e un echilibru ambele zidii sunt de apa si se completeaza eu sunt cu el de 5ani si avem vise impreuna BAFTA
  •  
    • 188 mesaje
    1 Oct 2008, 19:30
    1 0
    Multumesc!
    Asa este, eu sunt rac si sunt visatoare, recunosc.
    Cu acest scorpion am avut unele discutii care au inceput, sa zicem, de la ceva banal si deodata ne-am trezit antrenati intr-o lunga si interminabila disputa in care nici unul nu vroia sa cedeze in favoarea celuilalt. Practic ajungem sa facem din tantar armasar, foarte rapid, de aceea spuneam ca ar putea fi o vesnica tortura relatia asta.