Help..VIS!!!

•  
    • 213 mesaje
    20 Sep 2008, 13:59
    0 0
    De cateva zile tot visez persoane pe care le cunosc. Ca sa nu intru in detalii si sa ocup spatiu inutil incerc sa fac un rezumat.
    Contextul, prima data am visat'o pe sotia unui prieten care a murit in vis insa mi-a cerut sa-i imprumut corpul pt asi mai rezolva din treburi ca inca nu era gata sa renunte la viata si ca moarte ei a survenit brusc...si acum ca a murit si-a dat seama ca nu a facut multe din ceea ce-i era dat sa faca. Sunt de acord, ies din corp, e putin dureros procesul asta pt sufletul meu, imi vad corpul eteric, plutesc de-aspura trupului meu, dar nu ma indepartez. Vad si spiritul tipei , patrunde in corpul meu si cu toate astea eu simt durerea patrunderii in trup.. cu ea ma cert pt ca nu vrea sa-mi mai redea corpul,atunci apare barbatul ei si o roaga sa ma lase-n pace, in cele din urma revin in corp, reintrarea in corp are loc cu spatele la trup iar spiritul este absorbit in corp. senzatiile sunt atat de reale....incat mereu am impresia ca nu a fost vis.
    Alt vis, finutza mea de 11 ani , moare, ( desi real este ok ) spiritul ei ia legatura cu mine si imi zice ca vrea sa se razbune pe familie, e un sprit agresiv...incerc sa ameliorez conflictul in cele din urma prin intermediul meu comunica cu parintii ei...acum urmeaza partea in care ma roaga sa -i imprumut trupul pt a putea vorbi cu tatal ei si accept, iar procesul de iesit din trup, imi vad iar trupul..o las sa intre, vorbeste si-si rezolva probleme , se impaca cu tatal, imi inapoiaza trupul...reintru in corp , apoi imi multumeste..
    Imi poate explica cineva ce inseamna asta? mi se pare foarte ciudat...ele sunt vii, in vis ele mor si eu le cedez trupul meu..ce ar putea insemna. va multumesc
  •  
    • 1094 mesaje
    21 Sep 2008, 23:17
    0 0
    ceea ce visezi tu este in mare parte adevarat in sensul ca spiritul noaptea iese din corp si ia legatura cu alte spirite..diverse treburi personale sa le zic. deci iesitul din corp e real. doar ca mintea interpreteaza cum vrea ea si mai ales iese in evidenta ce se intampla la majoritatea frica inconstienta de a si pierde corpul fizic. te asigur ca corpul fizic n-o sa ti l poata lua nici un spirit niciodata . poti sa citesti mai multe pe net despre OBE - out of body experience , dar mentionez ca unii fac asta constient , altii isi amintesc in vis si altii dorm linistiti. daca vrei sa nu ti mai amintesti roaga inegrii tai inainte de culcare si va fii Alegerea ta.
  •  
    • 213 mesaje
    22 Sep 2008, 10:11
    0 0
    Ms Jass de raspuns, cunosteam fenomenul. pe mine nu ma speria ideea cu iesitul din corp, am avut experiente si mai interesante decat asta, ci de visul in sine, persoane care sunt vii mor, le cedez corpul, eu ma vad pe mine, corpul eteric, astept sa-si rezolve problemele folosindu-se de trupul meu, si chiar spiritele respective fac o afirmatie de genul "e ciudat totusi ca nu am corpul meu...este ciudat sa fii in trupul altuia.." Poate ca nu reusesc sa ma fac prea explicita in cuvinte, imi cer scuze, dar pt moment sunt foarte prinsa, voi incerca sa revin cu exemplificari. As vrea totusi sa stiu semnificatia visului , nu neaparat procesul in sine despre care am ceva cunostinte. Cineva imi spunea ca nu e bine sa visezi ca altcineva intra in corpul tau..as fi vrut si o argumentare..
  •  
    • 1094 mesaje
    22 Sep 2008, 20:32
    0 0
    mai nu stiu exact ce inseamna si nu prea imi place sa ma lansez in supozitii personale..pt ca nu e valabil ceva general este ceva ce e doar pt tine, si sunt de parere ca adevarul e in tine si daca l cauti in interior o sa l gasesti.
    in chestia cu "nu e bine" eu nu cred.
    mai tine cont de faptul ca la nivel de spirit nu exista timp , totul e in acum deci chestia cu vii acum morti pe urma cade, nu stii din ce moment al spiritului este pus in evidenta.
    apoi moartea reprezinta transformari profunde la care tu ii ajuti la nivel de spirit, preluarea trupului tau poate fii o avertizare sa ii ajuti dar sa nu le preiei problemele?!
  •  
    • 213 mesaje
    23 Sep 2008, 09:55
    0 0
    Ms mult Jass... ai subliniat in final o idee care mi-a dat de gandit si in mare parte ai dreptate...cele doua persoane chiar au probleme. Imi permit sa te intreb, cum poti ajuta pe cineva fara a-i prelua problema?
  •  
    • 1094 mesaje
    23 Sep 2008, 16:39
    0 0
    In primul rand ajuti daca ti cer ei acest lucru altfel inseamna ca mai au ceva de invatat de acolo si n o sa te "auda" deloc. apoi stai detasata stiind ca problemele sunt ale lor nu ale tale.Nu te implici emotional, desi iti pasa, e aiurea de spus in cuvinte..dar implicarea ta emotionala inseamna preluarea energiilor respective. sa ti dau un exemplu: daca cineva e in groapa nu l ajuti cu nimic daca te duci dupa el ci stai deasupra si intinzi o mana cand ti o cere. Cand privim pe cineva cu Iubire si suntem siguri ca va trece peste se numeste Compasiune, cand privim cu frica la problemele lor se numeste mila.
    simpla prezenta plina de iubire langa cineva cu probleme ajuta f mult.
  •  
    • 213 mesaje
    24 Sep 2008, 16:05
    0 0
    Ms Jass... oricum vad ca visez din ce in ce mai ciudat. Daca ma poti ajuta si cu urmatorul vis care-i proaspat..de aseara... si m-a tulburat foarte tare.
    Eram la casa alor mei si acolo erau toate persoanele pe care le -am cunoscut in aceasta viata si cu una singura incercam sa mai rezolv o disputa..am rezolvat-o desi ea nu voia..eu i-am spus ca oricum o iubesc si sa stie acest lucru. Apoi m-am transformat in vultur/uliu/soim nu stiu exact care din astea. Si am inceput sa zbor.
    Am dat inconjorul casei de cateva ori dar sus de tot in vazduh ma aflam... si atunci mami mi-a facut cu mana si apoi si tati...si eu i-am spus tatalui meu ca-l iubesc si el la fel mie....totul la nivel telepatic.

Apoi mami imi facea semn sa revin si eu telepatic ii ziceam ca numai...eu ma duc acolo sus si totul e dupa voia Domnului..ma intreba unde am sa stau de acum incolo si i-am spus ca voi fi acolo sus si aratam spre cer.

mama si-a dat seama ca nu am sa mai revin si a inceput sa planga alaramandu-i pe toti..si toti fugeau acum dupa mine...mi-a fost greu sa-i las si in cele din urma cand au ajuns ei pe o colina intr-o padure le-am iesit in cale..tot pasare fiind. Mama mi-a spus "hai revino la forma ta umana...hai ca poti" si eu i-am spus ca am hotarat..deja nu mai pot da inapoi... si ea plangea...stia ca nu o sa ma mai vada vreodata sub forma pe care o stia.intelegea totul la nivel telepatic si empatic....tatal meu nu prea..

Nasa mea era suparata pe mine...cum de am decis asa ceva pt mine..si eu le-am intros spatele stiind ca daca am sa mai stau o sa-i fac sa sufere prea mult si nu vor intelege mare lucru...

Mama a strigat iar dupa mine, nu m-am mai intors...mi-am continuat drumul dar i-am raspuns la intrebarea " de ce ?"

I-am raspuns: " pt ca mi s-a dat sansa de evolutie prin sacrificiu, si eu am ales asta. e o sansa pe care D-zeu ne-o da dar nu toti o alegem. si am hotarat asa pt generatiile viitoare ce se vor naste dupa mine. pt ca ei sa aiba identitate. " ( nu am inteles chestia asta...mi-au ramas atat de clare cuvintele intiparite in memorie...)

Apoi i-am spus mamei ca sa stea linistita ca totul va fi ok, si poate ca D-zeu o sa-i dea iar un copil , poate ramane insarcinata chiar daca are o varsta ...si atunci va vedea ca sacrificiul asta nu a fost chir sacrificiu ci evolutie.

Visul se termina, cu vocea bunicului meu...care zice " mare suflet nepoata mea...sa aleaga ea exact calea asta mai greu cand toti aleg placerile vietii... daca mi se dadea si mie sa aleg, ma scrificam si eu si spalam toate gresesile de neam si poate ca ea azi nu ar mai fi fost pusa-n situatia asta"

Imi poti spune parerea ta despre acest vis? ( nu e chiar un vis de seara..as vrea sa-i patrund esenta...iti multumesc enorm pt timpul acordat citirii acestui mes
  •  
    • 1094 mesaje
    24 Sep 2008, 17:06
    0 0
    in tot visul e vorba despre ascensiunea ta..sunt lucruri care sunt atat de clar de inteles..tu ai observat ca ai alta cale? nu va fii una de sacrificiu..e vorba de evolutia ta..nu vei pleca de aici dar nici nu vei mai fii asemeni lor .pasarea reprezinta libertatea de cele lumesti..de dimensiunea asta..de ego..etc..
    esti binecuvantata bucura te de asta!
    scrie mi pe mess daca vrei cami_stefan pe yahoo