alt vis ...vis...
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
11 Sep 2008, 10:130 0inainte de a incepe sa povestesc, poate tu, antren stii sa -mi spui de ce visez asa mult si ce sa fac sa pot singura sa-mi interpretez visele...Nu te pot avea langa mine sa mi le talmacesti???
Visul de azi noapte:
O incapere imensa ..o femeie cu o roche inchisa la culoare, lunga citea dintr-o carte mare de rugaciuni (o asemuiam cu o calugarita "moderna" -nu avea nimic pe cap).In incapere erau doar carti religioase, muuulte...asezate frumos pe rafturi in biblioteci, pe mese speciale de carti..... Cautam o carte de rugaciune si o tot deranjam pe femeie care de fiecare data isi intrerupea rugaciunea pentru a-mi da mie lamuriri unde sa ma duc sa caut ce-mi doream.
Rasfoiam multe carti de istorie a religiilor, apoi cautam carti de rugaciune...Am gasit o carte foarte, foarte micuta, frumos legata cu o piatra pe coperta lipita. O piatra semipretioasa cred......Visul continua cu carti....
La un moment dat, ma trezesc intr-o alta camera, in fata mea fiind un pat imens cu doi bebelusi goi, grasi, vioi, plini de viata...nu le stiu sexul. Visul terminandu-se!!!
????????? -
11 Sep 2008, 11:20Visezi mult pentru ca esti preocupata de o problema (astea nu sunt vise de mancat prea mult, culcat tarziu sau mai stiu eu ce) Am mai zis undeva ca sunt vise care te trimit direct la doctor . Organismul functioneaza si asta e. Dar tu chiar ai o problema. Visul tau are cam aceeasi interpretare ca cel anterior numai ca acum cauti solutii. Pe undeva tu crezi sincer ca meriti ceva mai bun in viatza asta si te temi sa nu existe influentze exterioare care sa te opreasca din evolutia ta personala. Vei avea o schimbare majora (indraznesc sa spun profesional vorbind-chiar iti schimbi orientarea profesionala sau trebuie sa inveti ceva nou) un post bun la o companie nu foarte mare ceva de genul asta... daca ai afacerea ta...un client mic dar care se dovedeste solid. Din pacate vor fi o tona de barfe si discutii si vei avea de trecut , nu foarte usor, doua hop-uri/incercari care tin de viatza ta personala.
Înapoi la: Forum » Astrologie