uffff alt vis...
-
0 0Harmalaie...lume la mese..pe mai multe trepte, mama cu persoane la masa...eu nu vreau sa ma asez cu ea si plec. M-am intalnit pe drum o fata mignona, blonda ce m-a sarutat cu pasinune .....O perioada ne-am plimbat impreuna dar m-am detasat intr-un final de pers ei. La un moment dat , o alta persoana, din spatele meu, a inceput sa-mi vb in germana...nu intelegeam nimic..apoi in engleza..intr-un final in romaneste, ma abordeaza, .m-am intors..era un barbat inalt , prezentabil, intr-un palton lung, maxi, negru, frumos si cu un buchet de trandafiri albi in mana si o sacosa..M-a sarutat , a zambit...si mi -a oferit florile. L-am cam respins dar era insistent..Intr-un final ma atragea....si m-a luat de mana...La un colt de strada, o batrana s-a asezat in stanga lui si i-a spus ca nu mai pleaca de langa el si l-a luat si ea de mana...Florile mele erau albe cu totul SI bobocii si coditele dar pareau oflite si albe...si intr-un final au ajuns intr-o sacosa tot alba...Razand a luat-o pe babuta de mana in stanga iar pe mine in dreapta m-a apropiat strans de pieptul lui...iar undeva intr-o parte o catea cu 3 pui - alb, roscat si negru ii alapta parca...
M-am trezit si mi-am zis in prima secunda < mai ramai un pic!!!> Ciudat!!!............
Cred ca-mi doresc pe cineva!!! Se simte ca sunt singura de atata timp...
se poate sa aibe si vreo semnificatie ACEST VIS???? -
deci te vei desprinde de casa parinteasca de tot - in urma unor discutii nenumarate, si o sa-ti cauti "norocul" "in lume". N-o sa iti iasa din prima te angajezi/sau ai o relatie din care o sa iesi cam rusinata dpdv social (o sa faci concesii care nu-ti stau in fire). O sa cunosti o persoana langa care vei sta ceva vreme (gen coleg de birou si variante) pe care nici nu-o vei intelege si nici nu-o vei remarca foarte repede. Odata ce vei reusi sa stabilesti comunicarea cu aceea persoana si iti va face placere sa stai in preajma ei iti va fi impusa o situatie nu foarte comoda dar nu insuportabila -stai cu soacra de ex (foarte naspa, parerea mea)- dar vei fi sustinuta de trei prieteni / prietene/ frati/surori/rude foarte diferiti ca opinii dar care iti vor sta cu discretie alaturi . Foarte interesant vis . Sa-l tii minte...