barbatii capricorn vs barbatii taur

•  
    • 122 mesaje
    11 Mai 2004, 17:31
    0 0
    Ma gandeam la o comparatie intre calitatile si defectele barbatilor capricorn si taur.
    Astept pareri )
  •  
    • 38 mesaje
    11 Mai 2004, 21:06
    0 0
    in generalnu e bine sa faci comparatii. fiecare trebuie apreciat pt calitatile si defectele lui si nu pt ceea ce are in plus sau minus fata de altcineva. am avut un prieten taur si acum sunt casatorita cu un capricorn. fiecare e altfel. chiar si doi barbati din aceeasi zodie au calitati si defecte diferite intre ei. poti generaliza , e drept, dar ceea ce pune un om in valoare sunt tocmai trasaturile particulare si nu cele pe care le intalnesti la inca n indivizi din aceeasi categorie(zodie).
    barbatul taur are simtul umorului mai dezvoltat decat barbatul capricorn. sunt amandoi familisti convinsi , capricornul ceva mai posesiv decat taurul , dar nici acesta nu se lasa mai prejos. in societate te vei simti mai bine in compania unui taur decat a unui capricorn, iar in intimitate e ok in ambele cazuri, poate ceva mai bine cu un capricorn pt ca taurii , in general, datorita faimei pe care o au (de super amanti) cred ca simpla lor prezenta e suficienta.
  •  
    • 122 mesaje
    13 Mai 2004, 08:28
    0 0
    Defapt pe mine ma intereseaza barbatii capricorn )
  •  
    • 122 mesaje
    13 Mai 2004, 08:28
    0 0
    ...dar am un taur de rezerva )
  •  
    • 218 mesaje
    14 Mai 2004, 15:58
    0 0
    La pagina 4 gasesti subiectul "barbatul capricorn" Poate reusesti sa gasesti si acolo raspuns la intrebarile tale.
  •  
    • 318 mesaje
    18 Mai 2004, 18:07
    0 0
    depinde ce vrei:fidelitate sau aventura!
    ei bine.
    daca e taur in mod sigur are colectii de filme,in special pentru adulti,colectii de reviste(playboy,hustler,fhm etc.)
    taurul e mai indrewptat spre placere decat capricornul,asta nu inseamna ca cel diun urma nu e bun,dimpotriva,il interese4aza placerea si fericirea ta,asa ca tu alegi!
  •  
    • 265 mesaje
    16 Feb 2007, 13:08
    0 0
    Am avut 2 prieteni capricorn.Amandoi nascuti in aceeasi zi,cu acelasi ascendent.Complet diferiti!!!!Sunt la polii opusi! La fel si cu taurii,acel taur care mi-a fost prieten,nu se seamana prin nimik atat de evident,cu ceilalti amici ai mei din aceeasi zodie! Asadar,nu te ghida dupa zodii !!!Asta imi arata ca nu stii ce vrei,nu esti sigura de sentimentele tale...Nici unuia dintre ei nu i-ar placea sa afle asta....
  •  
    • 622 mesaje
    16 Feb 2007, 14:59
    0 0
    Imi place un vecin care este taur cu asc in capricorn......trebuie sa combin ambele zodii?E trecut de 30 de ani.
  •  
    • 161 mesaje
    16 Feb 2007, 15:23
    0 0
    taurii iubesc cu pasiune, ar face orice pentru femeia de care sunt cu adevarat indragostiti. capricornii iubesc cerebral, si fac totul cu masura... daca ajung la o rascruce si trebuie sa aleaga intre femeia de langa ei si bani sau serviciu sau ceva legat de parinti etc... femeia de langa ei (nevasta iubita, prietena) va ocupa cu siguranta doar locul 2. si taurii si capricornii sunt predispusi la aventuri amoroase (taurii pentru ca se indragostesc usor si sunt foarte usor de cucerit iar capricornii pentru ca asa le sta in fire, pentru ca au posibilitatea (le cad femeile in plasa usor), pentru ca au un anturaj predispus la asa ceva si pentru ca le place sa se dea macho in ochii prietenilor /sa se laude cu multe aventuri) ... Daca esti o fire romantica, daca iti place sa te simti iubita cu pasiune, daca te implici intr-o relatie 100% atunci alege taurul. Daca esti o fire mai calculata, mai rationala/cerebrala si nu suferi cand cel de langa tine a mai rece si mai calca stramb, poti alege Capricornul... dar nu te astepta ca el sa te ierte daca tu ai calca vreodata pe alaturi.