Mama a murit, traiasca mama

•  
    • 155 mesaje
    9 Sep 2008, 13:02
    0 0
    Deci dupa o scurta dar dureroasa suferinta mama a murit. Afirmatia este socanta dar e adevarata. Ceea ce este cel mai interesant este ca e foarte activa in vise si as putea spune ca e chiar un pic mai agresiva decat in realitate. Nici macar eu nu stiu ce sa spun. M-a gonit, s-a strambat la mine si mai nou avem, un conflict legat de viatza mea profesionala. Sunt dispusa sa ascult orice aberatie legata de viatza de dincolo caci deja as putea sa scriu un roman foileton... si ca sa nu aiba nimeni de comentat...nu...pe astea nu le pot traduce...
  •  
    • 1046 mesaje
    9 Sep 2008, 14:19
    0 0
    tu ai dat ceva de pomana pt ea?

L.E. eu o visam pe matusimea, Dumnezeu s-o ierte, imi zicea mereu ca nu i-am pus perna. s-a dovedit ca intradevar, neamurile au uitat sa-i puna perna sub cap, initial fusese dar i-au dat-o jos ca nu puteau inchide cosciugul.
  •  
    • 155 mesaje
    10 Sep 2008, 11:26
    0 0
    stai tu linistita... am consultant in ceea ce priveste tipicul... bunica prietenului meu care canta in corul bisericii de care tine cimitirul unde am si ingropat-o de altfel. crede-ma as vrea eu sa fie asta...se fac toate socotelile a la carte. e altceva ... si s-ar putea sa fie piticotii mei de pe creier...zic eu...
  •  
    • 21507 mesaje
    11 Sep 2008, 19:28
    0 0
    nu-i nici un pitic,mereu iti va apare in vis,sub o forma sau alta,indiferent daca dai sau nu ceva de pomana,,,mie imi apare pt a-mi anunta ceva,de obicei,nu placut,si intotdeauna s-a potrivit
  •  
    • 155 mesaje
    12 Sep 2008, 09:38
    0 0
    nu stiu ce sa zic... de exemplu eu si azi imi visez bunicii (dupa nici nu mai stiu cati ani) dar nu sa-mi anunte ceva neplacut. apar cand sunt eu suparata si ma incurajeaza. oricum cu bunicii mei am o relatie foarte interesanta chiar si acum. pur si simplu inca fac parte din viatza mea si nu simt(sa ma ierte Dzeu daca vorbesc prostii) ca au murit. inca vorbesc de ei la prezent si vorba ,nu stiu cui, sunt om in toata firea si extrem de pragmatica.
  •  
    • 1314 mesaje
    12 Sep 2008, 13:25
    0 0
    Incearca sa te impaci cu ideea disparitiei mamei tale....

Se spune ca ai deranjam daca ai plangem mereu.....
  •  
    • 21507 mesaje
    12 Sep 2008, 18:16
    0 0
    nu-i deranjam,revin periodic atunci cind avem nevoie de ei...si da,e adevarat si eu ii visez pe-ai mei cind sint suparata
  •  
    • 48 mesaje
    13 Sep 2008, 02:01
    0 0
    Bunicul meu se purta foarte urat cu mama.A avut o copilarie foarte chinuita din cauza lui.La batranete s-a imbolnavit(schizofrenie)si cine sa aibe grjia de el decat ea.Fiind nebun facea mereu scandaluri,urla,o facea pe mama in toate felurile...etc.Dupa ce a murit ,dupa cateva zile l-am visat ,era imbracat in alb,si mi-a zis sa ii zic mamei,sa-l ierte,si sa nu-si faca grji pentru el,ca acolo unde e,e bine impreuna cu sotia.Si eu am vise ciudate,visez mereu ca el este in viata si ca se cearta cu mama
  •  
    • 125 mesaje
    15 Sep 2008, 00:03
    0 0
    E interesant subiectul de discutie, si as vrea sa imi spun si parerea mea.

E dificil de inteles pentru noi, oamenii, dar moartea nu exista! Materia nu reprezinta decat suportul evolutiv al spiritului.
    Poate parea ciudat ce spun, dar e mai degraba normal sa fim in stare de spirit, decat in stare fizica.
    E ca si cum noi am fi acum la job, la munca,avand o anumita sarcina de indeplinit iar cand murim, sau mai bine zis trecem in alta dimensiune, sufletul este din nou liber.

In planul astral nu mai exista relatia de rudenie. Aici nu mai persista decat afinitatile dintre spirite. In ceea ce priveste visul tau antren cu bunicii, sau mika_mi, eu cred ca spiritele bunicilor, respectiv parintilor, au afinitati cu voi, si desi le este greu sa coboare in atmosfera terestra, revin totusi, pentru a va ajuta. Spun ca le este greu pentru ca pentru spiritele superioare patrunzand in straturile inferioare ale aerului, substanta lor pura si eterata este otravita.

Noua ne este frica de moarte pentru ca suntem prea atasati de corpul nostru fizic, ne mai este frica de durere dar nu ne dam seama ca de fapt prin suferinta evoluezi, asta este opinia mea. Ai mai stii ce e fericirea daca nu ai suferit vreodata ? Sunt atat de multe lucruri interesante, dar totodata, unele sunt peste capacitatea umana de a intelege.
    In fine, nu ma mai lungesc.
  •  
    • 3741 mesaje
    15 Sep 2008, 16:47
    0 0
    ankaa, ai dreptate
  •  
    • 21507 mesaje
    15 Sep 2008, 17:15
    0 0
    da,am citit si eu multe carti pe tema asta,dupa ce-a murit maica-mea,ca nu intelegeam niste lucruri,acum,crek le percep corect,iar semnele pe care mi le dau ei sint mai mult decit reale,si se si potrivesc,intotdeauna
  •  
    • 133 mesaje
    18 Sep 2008, 14:04
    0 0
    mama a murit acum 4 luni si fiind singurul copil, eram foarte atasate una de cealalta. simteam ca imi pierd mintile si nu o sa pot trece niciodata peste durerea asta. si eu o visez atunci cand ma simt mai rau si imi este mai dor de ea. parerea mea e ca ei exista acolo undeva si ne insotesc mereu, stiu cand ne este bine si cand ne este rau si incearca asa cum pot sa ne consoleze. si cred ca doar cu ajutorul ei am reusit sa depasesc cat de cat nenorocirea asta