Varsatorul imi da batai de cap!!!!!!!!!
-
1 0Am fost timp de un an cu un varsator....toate bune si frumoas.....pana intr-o zi cand a spus ca numai vrea sa fim impreuna si sa ramanem prieteni!Am vorbit timp de 3 sapt ca amici....dar de fiecare data aducea in discutie relatia noastra! Mi-a spus ca s-a schimbat,ca nu-i mai pasa de nimeni si nimic,sa-l las in pace(desi el ma cauta) pana intr-o seara cand a zis k nici prieteni numai putem fi ca nu ma mai vrea,ca numai vrea sa aibe deaface cu mine,sa-l uit,sa gasesc altceva mai bun ,sa uit ca exista....ca el numai vrea sa stie nimic de mine !Mentionez ca el este cel ce ma cauta ,prieteni numai are,si am impresia ca se afla intr-o stare de depresie?Ce parere avetzi?Varsatorii dau inapoi de la deciziile luate?Ce trebuie sa fac? Il iubesc...
-
eu m-am despartit acu 3 luni de al meu logodnic varsator.
nu cred ca vrea sa mai dea inapoi. a zis si el de faza cu ramas prieteni dar cred ca-i doar o scuza pt sex ocazional...
eu chiar nu-l prea inteleg, suntem si colegi de servici si vine zilnic la mine, nu ma lasa sa-l uit.
daca-l vrei inapoi incearca tu ceva, nu-l astepta. -
daca va spun ca si mie imi provoaca mari dureri de cap un varsator, nu cred ca va ajuta cu ceva..
pentru cele care ati fost sau sunteti intr-o relatie cu un varsator, va roggggg ,spuneti-mi cat timp le ia soro pana te invita la un suc...ca ma apuca toti dracii...simt ca ajung la nebuni!!! vreau niste ponturi ,ceva, ca eu ma simt depasita..nu am mai intalnit asa ceva -
Eva-new...barbatii varsatori din cate stiu eu...sunt destul de timizi....nu astepta sa te invite el....fa tu primul pas...cauta un pretext ,ceva inedit pentru care sa-si doreasca sa iasa cu tine ! Odata ajunsa in relatie...nu-i ingradi libertatea....fii cat de cat indiferenta....nu-ti pune sufletul pe tava ca altfel se plictiseste repede! El este mereu in cautarea noului....si cel putin la inceput lasa-te greu de cucerit
Lui ii place foarte mult "imblanzirea fiarei "
bafta :* -
Eva-new te inteleg
eu am stat dupa varsatorul meu aproape 3 luni....pana sa dea un semn concret...si eu sunt tot o varsatoare...dar nu am rabdare de nici o culoare de fel...dar uite ca, pt el m-am inarmat cu detoate
sincer....o sa vezi ca merita asteptarea....dar trebuie sa fii sigura ca nu astepti degeaba...adica sa-ti dea si el un semn mic ceva...Pe mine m-a "acostat" el in momentul cand numai speram absolut nimic...de-aia spun ca sunt foarte imprevizibili....cand nici nu te astepti
"dau buzna" peste tine....
bafta
-
eu cred totusi ca varsatorii stiu excat ce vor...numai asa testeaza ei terenul....tre sa iesi in evidenta ca sa te poata aborda, tre sa fii interesanta.
sunt si eu f curioasa daca s-a mai intors vreun varsator la fosta relatie...in ce circumstante? au trecut 3 luni si nu pot trece peste relatia asta. mi-a adus mai mult bine decat rau si chiar mi-as mai dori o sansa. El e cel care a gresit f mult dar cred ca are orgoliul prea mare ca sa recunoasca. Asa ca si-a intors spatele si a gasit pe altcineva.
Iar eu care nu am gresit stau si sufar tare tare -
Eugenix...cand am citit ce ai scris...parca regaseam povestea mea.....nu stiu ce sa zic....si eu astept sa se intoarca...desi nu am gresit cu absolut nimic....incerc sa cred ca isi va da seama ca a gresit si va lasa orgoliul(mi-a si recunoscut ca are orgoliu foarte mare).Daca si-a gasit al tau pe altcineva...nu stiu ce sa zic...daca inca mai tine la tine se poate sa se intoarca cand te astepti mai putin....poate in momentul cand el va crede ca va veti putea ierta si sa luatzi realatia de la capat....In privinta varsatorului meu....el mi-a zis ca nu voi mai stii nimic de el,ca sa-l las in pace....nu am vb vreo saptamana....si a inceput sa ma caute el sub diferite pretexte...nu stiu ce intentii are....poate e doar o speranta de-a mea....chiar nu stiu/Al tau te mai cauta?Sau s-a dat disparut?!
-
varsatorul meu e coleg cu mine de servici. noi ne-am mutat impreuna la o firma...ca sa-l ajut eu la munca. el are munca de teren mai mult, vine cam o jumate de ora pe zi la servici. Vine in fiecare zi la mine in birou. De cand am aflat ca e cu altcineva l-am ignorat total. ma gandesc ca daca e in faza de indragostire de la inceput scenele mele de gelozie sau de orice o sa i se para penibile.
deocamdata mi-am restartat viata. tot ce faceam, faceam pentru el, inclusiv jobul asta. acum mi-am gasit lucruri care le fac pentru mine.
de aici nu pot inca pleca pana la anu, trebuie deci sa-l suport indiferent cat de greu imi este.
cel mai tare ma doare ca inca il iubesc ff mult.
chiar daca a trecut ceva timp nu-l pot scoate din suflet.
as vrea sa-i spun ca l-am iertat, as mai vrea o sansa dar nu stiu daca o mai vrea el. poate-i merge bine cu cealalta...sau trebuie timp ca sa isi dea seama ce a pierdut.
ma gandeam ca atata timp cat vine zilnic la mine tot il roade pe el undeva, dar chiar la inceput zicea ca nu se mai schimba.
nu stiu ce sa mai cred...nu sunt experta in relatii...am fost sincera cu el si i-am acordat incredere si libertate. iar el a profitat...de libertate. -
si al meu a fost varsator, dupa un de zile s-a trezit ca nu ma iubeste is nu m-a iubit niciodata ... ne-am impacat ca eu am cam tras putin de el, pana cand nu am mai putut sa stau asa si am zis stop luam o pauza, a fost contrariat desi el era cel ce nu stia ce vroia ... si dupa o saptamana , in care nu am vb deloc, m-am trezit cu el la birou cu un buchet de flori ca el pe mien ma vrea ca acum stie ... vrajeala
in fine, s-a intors si suntem impreuna si e bine ... cred ca depinde de om si de ce simte nu neaparat ca e varsator ... desi din cate am vazut eu varsatorii sunt cam ciudatei ...