vise

•  
    • 233 mesaje
    8 Sep 2008, 16:49
    0 0
    pentru mine visul este un mod de a ma elibera de temerile si fricile mele cele mai mari.

de exemplu, visez ca imi mor rude apropiate sau ca e cutremur, sau ca imi ia casa foc etc, stiu ca aceste lucruri sunt cele de care imi este cel mai frica si de aceea le visez.

dilema mea este urmatoare: azi noapte am visat ca plang cu sughituri, cu senzatie de sufocare etc, de curiozitate m-am uitat pe cateva site-uri sa vad ce inseamna, si surpriza in toate cele 3 site-uri pe care le-am gasit semnificatia este aceeasi si anume ca ma asteapta o mare nenorocire.

indiferent cat as fi de pragmatica si de cu picioarele pe pamant nu pot spune ca nu sunt un pic ingrijorata , asa ca dupa parerea vostra site-urile astea se copiaza unele pe altele? stiti o alta interpretare eventual?
  •  
    • 3036 mesaje
    9 Sep 2008, 02:22
    0 0
    da - aceea ca esti depresiva si ar trebui sa te tratezi la modul serios, nu umbland pe net dupa dictionare de vise...
  •  
    • 155 mesaje
    9 Sep 2008, 12:29
    0 0
    aici sunt de acord cu donna. visele legate de stari fiziologice (innecat, sufocat , etc) au legatura cu starea ta psihica sau fizica. deci n-ar fi rau sa te controlezi la plamani si/sau inima sau daca esti ok psiholog
  •  
    • 233 mesaje
    9 Sep 2008, 17:14
    0 0
    donna nu am pus acesta intrebare ca sa fiu luata la misto, ce urmeaza sa imi spui ca tu nu iti citesti horoscopul? sa tu esti atat de cu picioarele pe pamant incat niciodata nu ai fost curioasa asupra unei semnificatii a ceea ce ai visat?

am specificat ca sunt un om destul de practic, dar asta nu inseamna ca sunt atat de ipocrita incat sa nu recunosc ca uneori imi citesc horoscopul , etc.

m-a frapat asemanarea in ceea ce scrie pe aceste site-uri, atata tot.

deprimata nu sunt asta sigur, iar de psiholog nici nu poate fi vorba.
  •  
    • 155 mesaje
    10 Sep 2008, 11:33
    0 0
    stai usor ca te repezi de pomana. tocmai ca esti o persoana cu picioarele pe pamant si foarte practica ar trebui sa stii urmatoarele:
    1. da , in general astia se cam copiaza intre ei
    2. visele legate de stari fiziologice au explicatii medicale ( e pe net , verifica, ca sa nu-ti mai spun ca la un control la inima te si intreaba medicul...aveti senzatii de sufocare, visati ca va innecati sau ca va sufocati?... si cam e tahicardie ori tensiune oscilanta)
    3. sigur ca toata lumea isi verifica si horoscopul asa...din cand in cand... dar in romania e jaf mare la chestiile astea