Recomandări va rog!!!
-
0 0Caut o ghicitoare bună (cafea, tarot etc) în Buzău sau în apropiere. Eventual o persoană care le poate face online sau telefonic. Aștept recomandări serioase, iar cei care vin cu sfaturi de viață și comentarii aiurea, sa se abțină. Fiecare e liber sa faca ce dorește. Mulțumesc
-
annemarie8888 said:Caut o ghicitoare bună (cafea, tarot etc) în Buzău sau în apropiere. Eventual o persoană care le poate face online sau telefonic. Aștept recomandări serioase, iar cei care vin cu sfaturi de viață și comentarii aiurea, sa se abțină. Fiecare e liber sa faca ce dorește. Mulțumesc
URGENT!!! Cineva priceput, serviciu platit ok, numai sa nu fie mincinoase. Am nevoie de cineva priceput -
annemarie8888 said:
annemarie8888 said:Caut o ghicitoare bună (cafea, tarot etc) în Buzău sau în apropiere. Eventual o persoană care le poate face online sau telefonic. Aștept recomandări serioase, iar cei care vin cu sfaturi de viață și comentarii aiurea, sa se abțină. Fiecare e liber sa faca ce dorește. Mulțumesc
URGENT!!! Cineva priceput, serviciu platit ok, numai sa nu fie mincinoase. Am nevoie de cineva priceput
Am găsit eu ceva. Ai spus sa te anunț -
Mihaela_zi_de_zi said:
annemarie8888 said:
URGENT!!! Cineva priceput, serviciu platit ok, numai sa nu fie mincinoase. Am nevoie de cineva priceput
Am găsit eu ceva. Ai spus sa te anunț
Dă-mi mesaj privat te rog sau mail anaisanais867@yahoo.com mulțumesc -
annemarie8888 said:
Mihaela_zi_de_zi said:
annemarie8888 said:
Am găsit eu ceva. Ai spus sa te anunț
Dă-mi mesaj privat te rog sau mail anaisanais867@yahoo.com mulțumesc
Daca a fost OK, puteti sa imi trimiteti si mie va rog?