Ce credeti despre barbatii varsatori ?
-
0 0Ce credetzi despre barbatii varsatori si cum termina ei o relatie?
-
Depinde de compatibilitate.....iubitul meu e varsator si eu sagetator...si ne intelegem super bine....mai sunt unele ciudatenii ale lui peste care incerc sa trec....(sper cu timpul sa rezolv problema)...dar sunt persoane foarte independente.Daca incerci sa-l fortezi sa faca ceva, sa-i impui un anumit lucru sau sa incepi cu gelozii.....a fugit mancand pamantul.Altfel sunt persoane de casa si odata cucerit....e minunat(mai greu e pana ajungi acolo....iti ies peri albi..)...Niciodata sau foarte rar iti vor spune"te iubesc",dar trebuie sa intelegi asta...trebuie sa ai imaginatie... atata timp cat sunteti impreuna,inseamna ca te iubeste...daca nu,nu-l mai vezi,never ever...e atat de delicat incat sa te faca pe tine sa rupi relatia.....ei,ma rog,asta e parerea mea..te pup!!
-
Da te fac sa-i dai tu papucii dar asta se intampla atunci cand au gasit altceva adica pe altcineva. Sunt insetati dupa nou. Oricum odata despartiti si cand il vezi sau a fli k e deja cu cineva iti dai seama ce bataie de joc a facut. Nu a fost in stare sa zica ei stop. Se victimizeaza spunand a fost parasit. Nu sunt niciodata in stare sa se separe doar pt k nu mai vor sau nu sunt fericiti cu relatia pe care o au, numai cand au pe ce da singuratatea. Asta bineinteles a fost cu varsatorul meu. Nu stiu, mie una nu-mi place sa generalizez desi am gasit multe lucruri comune la alti varsatori.
-
Uimitori!
cel mai fascinant, electrizant semn; inteligent peste medie, simtul umorului peste medie
, makes you feel Unica femeie de pe Pamant (Varsator egal uneori si Vrajitor
), intuitiv, un tip de viata, sociabil, cu multi prieteni pe care de obicei ii strange in jurul lui ca un magnet, un tip de nota 10
iubeste sincer, indelungat si cu fidelitate (scuze de exprimarea deficitara din final).
Nu am scris defecte, nu cunosc asa ceva la varsatorii din viata mea
-
intr-adevar, precum a spus ralucutza, sunt fff egocentristi. Unul dintre marile defecte..se gandesc intai la ei, apoi la ceilalti. Dar, poate acesta e si marele lor atuu. Prietenul meu e varsator si...nu pot sa-l descopar in totalitate...dar, parerea mea e ca sunt deosebiti. Au acea siguranta si libertate care nu poate fi egalata. Daca e cu tine, tine la tine, daca nu, s-ar distanta imediat. Ceea ce ma deranjeaza este ca daca intr-o zi va inceta sa ma iubesca, nu va pleca. Se va comporta in asa fel incat eu sa simt ca ceva nu este in regula pentru a ma indeparta singura de el. Am trecut prin asa ceva, desi poate nu e regula generala. Pentru a-l pastra, fii tu insati! Daca va potriviti, va dura.