GeMeNi
-
0 0Yo sunt gemeni,el balanta...
ne certam foarte des,mereu cedez eu prima...
m'am saturat asa,dar daka nu cedez eu,el foarte rar poate "sa'shi calce pe demnitate" si sa faka el primul pas"
Datzi'mi va rog un sfat...
este sanse de o relatzie buna.? -
in primul rand,eu nu vad cu ochi buni gemenii pt. ca sunt gemeni,sunt cu doua fete,bat pe doua teritorii dupa cum le convine lor,si ce zic ei e lege si incearca sa conduca si sa fie totul dupa bunul lor plac....de balanta nu am nimic de zis in mod special,sunt ok...de casa, cu orgoliu ca orice tip, muncitorii,stiu sa iubeasca...
-
Caroli din cate stiu eu gemenii si balantele sunt zodii foarte compatibile...
Faza cu cedatul prima intr-o cearta cred ca e un atribut al barbatilor in general, nu multi suporta sa faca primul pas spre impacare, simt ca isi calca pe orgoliu.
Al meu prieten e berbec si pot sa spun ca...e cam aceeasi situatie.
Si eu invat sa ma obisnuiesc cu asta pentru ca si eu tot gemeni sunt deci...e mai greutz un pic dar pana la urma...cel mai destept cedeaza, nu?
-
Eu om mai hotarat ca mine nu am vazut
Tot gemeni. Poate conteaza ca am ascendent intr-o zodie de pamant, dar mai cunosc gemeni si nu mi-e rusine cu ei...
Suntem diferiti, chiar din aceeasi zodie, experientele, educatia, viata in general, etc...ne schimba.
Al meu e balanta. Si pana ia o hotarare...trec secole. E cerebral, ca mine, e un partener de drum lung. Depinde acuma si in ce decada e, s-ar putea sa aiba influente de la zodiile vecine. Asa am auzit si eu, nu ma pricep, in niciun caz nu ma ghidez dupa zodii...