GeMeNi

•  
    • 12 mesaje
    24 Aug 2008, 12:21
    0 0
    Yo sunt gemeni,el balanta...
    ne certam foarte des,mereu cedez eu prima...
    m'am saturat asa,dar daka nu cedez eu,el foarte rar poate "sa'shi calce pe demnitate" si sa faka el primul pas"
    Datzi'mi va rog un sfat...
    este sanse de o relatzie buna.?
  •  
    • 427 mesaje
    25 Aug 2008, 11:07
    0 0
    in primul rand,eu nu vad cu ochi buni gemenii pt. ca sunt gemeni,sunt cu doua fete,bat pe doua teritorii dupa cum le convine lor,si ce zic ei e lege si incearca sa conduca si sa fie totul dupa bunul lor plac....de balanta nu am nimic de zis in mod special,sunt ok...de casa, cu orgoliu ca orice tip, muncitorii,stiu sa iubeasca...
  •  
    • 57 mesaje
    27 Aug 2008, 13:02
    0 0
    Caroli din cate stiu eu gemenii si balantele sunt zodii foarte compatibile...
    Faza cu cedatul prima intr-o cearta cred ca e un atribut al barbatilor in general, nu multi suporta sa faca primul pas spre impacare, simt ca isi calca pe orgoliu.
    Al meu prieten e berbec si pot sa spun ca...e cam aceeasi situatie.
    Si eu invat sa ma obisnuiesc cu asta pentru ca si eu tot gemeni sunt deci...e mai greutz un pic dar pana la urma...cel mai destept cedeaza, nu?
  •  
    • 20 mesaje
    28 Aug 2008, 12:03
    0 0
    eu sunt geamana, am un prieten f bun9 ca un frate0 balanta, eu sincera sa fiu nu mi-as lua sot balanta.sunt lenesi, delasatori, fustangii!!!!si..ce este rau nu se va schimba in bine, ci in si mai rau....fiind geamana cauti fericirea si o sa fii frustrata toata viata...ai grija de viata ta
  •  
    • 144 mesaje
    28 Aug 2008, 21:27
    0 0
    si eu sunt geamana ,si sincer as fi vrut sa fiu in oricare alta zodie ,dar nu asta ,e greu sa fii mereu indecisiva ,mereu doi ,unul vrea ceva ,altul altceva ,ceva de genu'.
  •  
    • 57 mesaje
    28 Aug 2008, 21:57
    0 0
    Eu om mai hotarat ca mine nu am vazut Tot gemeni. Poate conteaza ca am ascendent intr-o zodie de pamant, dar mai cunosc gemeni si nu mi-e rusine cu ei...
    Suntem diferiti, chiar din aceeasi zodie, experientele, educatia, viata in general, etc...ne schimba.
    Al meu e balanta. Si pana ia o hotarare...trec secole. E cerebral, ca mine, e un partener de drum lung. Depinde acuma si in ce decada e, s-ar putea sa aiba influente de la zodiile vecine. Asa am auzit si eu, nu ma pricep, in niciun caz nu ma ghidez dupa zodii...
  •  
    • 3 mesaje
    29 Aug 2008, 22:22
    0 0
    eu spun sa mai pui si u piciorul in prag..nu mai ceda nici u!!!
    cati ani spuneai k ai tu??
  •  
    • 12 mesaje
    4 Oct 2008, 16:58
    0 0
    poate aveti dreptate...acest topic l'am postat demult
    acum ma impac mai bine cu el,cedeaza cind este nevoie
    cel mai mult imi place la ea ca ma rasfata shi imi acorda atentzia cuvenita
    balantele kiar merita