ghinion in dragoste...

•  
    • 1 mesaje
    21 Aug 2008, 22:41
    0 1
    buna seara,sunt noua pe aici sper sa postez unde trebuie.....fetelor sunt varsatoare am 20 de ani si simt k am ghinion in dragoste .. .sa fie vreun
    blestem?????(
  •  
    • 25 mesaje
    22 Aug 2008, 00:19
    0 0
    cred ca e vorba de un blestem p varsatoare...nici eu nu am noroc in dragoste...
  •  
    • 726 mesaje
    22 Aug 2008, 11:36
    0 0
    Varsatorii nu prea au treaba cu dragostea (detasati, ghinionisti, etc)si asta din vina lor.
    Se axeaza mai mult pe job.
  •  
    • 427 mesaje
    25 Aug 2008, 11:01
    0 0
    nu e adevarat,e doar o perioada....si eu credeam asta cand nu-mi mergea bine,la 20 am avut prima relatie de durata,pana atunci ma consideram "ghinionista" si dupa ce am incheiat acea relatie cand ma refacusem dupa despartire si eram in cautare de tipi si vedeam ca nu se leaga nimic cum vroiam tot asa rau imi era si usor-usor si cu rabdare si cu buna-vointa am reusit....e posibil sa nu stii ce cauti si de aceea nu te multumeste nimic sau dai peste tipi care nu-s compatibili si tragi repede concluzii......nu dispera....
  •  
    • 53 mesaje
    27 Aug 2008, 15:51
    0 0
    asa e varsatorii sunt o zodie de aer...nu prea tin cont de iubire si alea alea....intelegi?
    dar astea........nu s stiu sigur dak sunt adevarate sau nup
  •  
    • 66 mesaje
    27 Aug 2008, 23:59
    0 0
    BUNA si eu sunt varsator
    nici eu nu am noroc in dragoste tot mereu relati pana la 3 saptamani cel mult 1 luna ,,si nu pun mai intai baza pe job sau studii ,dar nu stiu de ce ( help
  •  
    • 3 mesaje
    14 Ian 2014, 21:18
    0 0
    nare nimic cu zodile ,asa este viata din ziua de azi nu te lasa sa fi fericit viata asta este pe duca pe vremea bunicilor si parintilor nostri, dragostea avea adevarata valoare, iar cu trecerea timpului tehnologia (calculatorul,manele,muzica de proasta calitate,imbracaminte sexi,bautura,tigarile etc. ),ia invatat pe tinerii de azi sa iubeasca cum se iubeste in prezent prin violuri, batai, sex,injuraturi nu mai e respect ,politete, si eu fetelor sunt in situatia asta ca si voi, si eu miam pus intrebarea unde a disparut adevarata dragoste ,daca mai exista, de romantism nici nu mai vorbesc,de asta relatile sunt asa scurte imi pare rau in numele tuturor oamenilor ghinionisti in dragoste ,dragostea e cea care ne da putere cea care ne da speranta sa iubim sa tinem unul la altul mias fi dorit si eu o viata mai buna 

Acest mesaj a fost editat de către sekeer28: 14 Ian 2014, 22:25
  •  
    • 124 mesaje
    15 Ian 2014, 11:31
    1 0
    sekeer28 said:nare nimic cu zodile ,asa este viata din ziua de azi, nu te lasa sa fi fericit viata asta este pe duca pe vremea bunicilor si parintilor nostri, dragostea avea adevarata valoare, iar cu trecerea timpului tehnologia (calculatorul,manele,muzica de proasta calitate,imbracaminte sexi,bautura,tigarile etc. ),ia invatat pe tinerii de azi sa iubeasca cum se iubeste in prezent prin violuri, batai, sex,injuraturi nu mai e respect ,politete, si eu fetelor sunt in situatia asta ca si voi, si eu miam pus intrebarea unde a disparut adevarata dragoste ,daca mai exista, de romantism nici nu mai vorbesc,de asta relatile sunt asa scurte imi pare rau in numele tuturor oamenilor ghinionisti in dragoste ,dragostea e cea care ne da putere cea care ne da speranta sa iubim sa tinem unul la altul mias fi dorit si eu o viata mai buna 

te mai intrebi de ce nu ai noroc in dragoste, poate ti l-a furat cineva, ai incercat prin ghicitorese sa-l gasesti? 
    Dar cu gramatica ai incercat?
    Eu as insista sa inveti un pic sa te exprimi si sa scrii corect, si vor aparea si baietii buni, cu carte, cu scoala si drag de fete destepte. 
    Ghinionul ti-l faci singura prin ignoranta in care traiesti, prin delasare si nepasare, prin invinovatit altii de necazurile tale, cand tu esti principalul vinovat.
    Pune mana si invata, lumineaza-ti creierul,  eleveaza-ti vocabularul si vor roii barbatii in jurul tau!

Acest mesaj a fost editat de către Greta2012: 15 Ian 2014, 11:33
  •  
    • 3 mesaje
    15 Ian 2014, 21:23
    0 0

Acest mesaj a fost editat de către sekeer28: 15 Ian 2014, 21:24