capricorn cu sagetatoare.
-
0 0ce parerea aveti?sunt compatibili?ce puteti spune despre aceste doua zodii la un loc.
-
cunosti persoane sau tu faci parte dintr-una din aceste zodii de spui asta? la inceput citeam tot ce gaseam despre capricorn si se zicea ca e inchis in casa ca nu vrea sa iasa spre deosebire de sagetator care nu prea da pe acasa si sa stii ca cele mai multe iesiri,asa in doi el le face,sambata de sambata iesim in club,pe la strand,piscina,terase,...cu prietenii e ok,intr-adevar cand e sa iesim doar noi doi,la masa mergem ,dar sa-l invart prin parc mai greu dar merge...
-
noi suntem pe invers, el sagetator , eu capricorn si cand vine vb de cine e mai nebun se pare ca eu detin recordu .
cred ca se generalizeaza prea tare .. o persoana inseamna mai mult decat o zodie. de ex la sagetatori cica sunt infideli, e o prostie, bineinteles. insa de felul lui ii place sa plece in excursii , e pasionat de pescuit, vanatoare , de scuba... un tip sportiv fata de mine
-
Sa dezvolt.....El capricon, tandru si bun, un suflet de copil cu parul alb....Poarta iubire in suflet, daruieste pana la uitare de sine, nmic nu e prea mult, nimic nu e destul pentru iubita lui Sagetatoare De ce o iubeste? Pt ca i-a descoperit sufletul. Sagetatoarele au tedinta de a brava si isi ascund sufletul in fata celorlalti. Trebuie sa o iubesti neconditionat ,ca sa lase garda jos si sa o cunosti asa cum este ea. Ce este intre ei? Gandul lui continua gandul ei, zambetul ei este zambetul lui, se completaza reciproc, se inteleg din priviri....Impreauna pot stapani pamantul.
Daca intalniti un capricorn si o sagetatoare, asculati-le inima. Este doar una care bate in doua piepturi. -
Capricornul tandru?odata pe an….
Daruieste…..in imaginatia lui poate…
“nmic nu e prea mult, nimic nu e destul pentru iubita lui Sagetatoareâ€â€¦..ha-ha-ha…
Se completeaza? hm….in unele chestii….rar…..
E incapatanat,e lenes …se lasa pe tanjeala, nimic nu poate face de unul singur, pt. orice lucru marunt trebuie sa-I fii la picioare,are tendinta de a comanda,daca vrei sa-ti dai cu parerea esti impotriva lui,daca nu vrea ceva nu il misti sub nici o forma,nu face compromise nici sa-I pici cu ceara…ceva neinsemnat,doar cand are el chef se intampla…dezordonat…el le stie pe toate ,restul …niste prosti…mofturos,…si hai sa ma opresc ca nu-mi ajung cuvintele….. -
draga ella , tind sa cred ca exagerezi. juma din barbati sunt asa... io refuz sa cred ca-s toti capricorn... acum ca ai tu un dinte contra lor e treaba ta... stai sa-l vezi pe al meu sagetator cum e acasa... sta cu o bere la tv si astepta sa fie chemat la masa.... deci.. nu cred ca e o chestiune de zodie