varsator cu balanta
-
0 0Eu sunt varsator si prietenul meu balanta...imi puteti spune cate ceva despre aceste zodii, daca ne potrivim sau nu...
Suntem impreuna de un an jumatate dar ne certam aproape in fiecare zi...il iubesc, dar el ar vrea sa ne despartim, cum pot face ca sa il recuceresc?
Va rog sa imi raspundeti daca aveti idei...si cunoasteti aceste zodii...
Multumesc -
balantele si varsatorii se inteleg in general bine, pot deveni prieteni aproape instantaneu. cu iubirea lucrurile sunt nitel mai complicate...
unii varsatorii manifesta tendinta de a avea idei fixe... si, in mod cert, o balanta nu poate fi fericita cu cineva care se incapataneaza sa priveasca lucrurile dintr-o singura perspectiva.
ar mai fi ceva: balantele observa imediat cand partenera/partenerul incepe sa devina delasator dpdv al aspectului fizic sau al activitatii intelectuale/profesionale.
din pricina asta, balantele sunt acuzate de superficialitate. (pe nedrept - zic eu, fiind balanta cu ascendent in balanta
). -
varsatoul e atras in general de aerul flirty-intelectual al balantei, iar aceasta va fi intrigata si flatata de pasiunea pe care a starnit-o, deci premisele exista
anyway, balanta e mult mai pretentioasa si capricioasa decat varsatorul si comportamenul acestuia dintr-o bucata o poate frustra la maxim. in plus, varsatorul, desi are impresia ca tot timpul e corect si ca tot ceea ce face e perfect justificat, rareori tine cu adevarat cont de celalat. desi are bunavointa si resurse, pur si simplu nu stie cum sa le targeteze.
spre deosebire de balanta, are mari problme in exprimarea sentimentelor, si chiar si atunci cand o face (stangaci) nu inspira autenticitate. desi poate avea trairi f puernice, varsatorul pur si simplu nu stie cum sa 'deal' cu ele, si pare tot timpul aerian si rupt de realitate, desi cerebral, nu e nici pe departe rational ca balanta.
in pat, desi e o combinatie ok, parca ii lipseste totusi sarea si piperul. varsatorul nu e o natura prea sexuala (din nou, desi are dorinta si se poarta corespunzator, parca tot ce face sunt variatiuni pe aceeasi tema. balanta e mult mai deschisa, si daca ajunge sa se plictiseasca, nu prea mai e cale de intoarcere.
partea buna e ca varsatorul are suficiente resurse ca sa fie o partida buna pt orice zodie, depinde si de celalalt cata rabdare are cu el