capricorn
-
0 0capricornu este o zodie foarte buna. este loial ,dragastos ,sensibil,daca e alaturi de partenerul de viata nu o sa-l tradeze . dar si cand e calcat an picoare..... e anstare sa faca ori ce sa-si atinga scopul, si nu se lasa pana nu reuseste.
-
Nu stiu ce sa zic mey fetelor.......nu vreau sa-mi laud zodia...dar chiar nu mi se pare adevarat ce spuneti voi (de rau) despre capricorni. Si eu si sotul meu suntem capricorni (deci va pot spune si cum se comporta un barbat si cum se comporta o femeie in aceasta zodie)...si suntem amundoi dragastosi, loiali, sufletisti, de cuvant, sociabili, ne place sa realizam multe in viata dar doar prin munca noastra pt a fi mandrii de reusitele pe propriile puteri.
Imi pare rau daca ati cunoscut persoane in aceasta zodie care v-au dezamagit....dar nu conteaza doar zodia...mai conteaza si educatia si personalitatea fiecaruia, la urma urmei fiecare zodie are si bune si rele
Poop all !!! -
de 1 si 1/2 sunt cu un capricorn,la inceput ca trebuia sau nu sa ma cucereasca,era de vis,apoi a cam scazut in intensitate,e loial,e de casa,vrea sa realizeze multe si se zbate pt. asta,e sufletist,nu e asa dragastos cum as vrea,are doar momente,are momente in care se distreaza si momente in care se retrage in casa si se plictiseste,un pic pretentios,calitati si defecte ca orice om....
-
postat de: verra30 la data: 2008-08-19 14:49
Nu stiu unde ati gasit voi capricornul acesta loial,dragastos...etc....
Eu cunosc cativa si sunt,fara suparare,cei mai mari mincinosi,tradatori,infideli,snobi si materialisti...
Experienta proprie....
verra ai perfecta dreptate, si sotul meu tot capricorn este. niciodata sa nu crezi un capricorn. cand ti-e lumea mai draga te calca in picioare -
monik, vad ca suferi foarte tare, dar nu mai cauta raspunsuri in astrologie sau mai stiu eu unde;
accepta realitatea si fie mergi mai departe(cel mai sanatos) fie incerci sa iti recastigi barbatul;
si barbati care isi lasa femeile au fost si vor fi, indiferent de zodie;
ps.de cat timp erai cu sotul tau? -
io sunt in zodia capricornului si sincer vreau sa va zic ca este una dintre cele mai bine zodii ... este o zodie de pamant ... capricorni sunt rationali cum se zice cu picioarele pe pamant sunt in materie de profesie ipocriti,nesimtiti,directi,gandesc ce vorbesc dar nu zic ce gandesc muncitori,fac orice ptr a isi atinge scopul,parolisti,destepti,organizatori,in cadrul unei relatii atunci cand sunt pasionati de partener sunt dragostosi,loiali,in stare sa ofere totul fara multe asteptari din partea partenerului,gelosi,posesivi,au nevoia sa simta ca mentin controlul si echilibrul relatiei,nu cunosc si nu pot perpece ca partenerul are nevoie de libertate si spatiu propiu lucru care ii supara daca partenerul nu ii povesteste absolut tot ce face inafara relatiei, atunci cand au o relatie cu o persoana de care nu sunt pasionati sunt infideli,nepasatori chiar cinici ,ptr un capricorn familia este pe primul loc,ptr el pe primul loc sunt copii (daca sunt casatoriti) parinti frati surorile si barbatul iubit nu accepta prefera sa primeasca o palma decat sa primeasca o jicnire referitoare la familia lui .... oricat de rau este partenerul niciodata nu isi va vorbi de rau persoana de langa ei indiferent de situatie va cauza mereu scuze ptr el/ea.se enerveaza usor dar la fel de usor se calmeaza simte de multe ori nevoia de a fi doar singur sa se gandeasca la el/ea insusi este egoist,incapanat din cale afara,ii place sa aiba ultimul cuvant,chiar daca e constient ca a gresit merge pe aceeasi varianta nu da inapoi crezand cu tarie ca va gasi un drum prin care sa ajunga la reusita si nu la esec lucru pe care chiar il gaseste printr-o varianta sau alta,ii place sa fie in centrul atentiei etc.... mai multe detalii daca vrei ma puteti intreba
-
well well well..subiectul meu preferat ..sunt impreuna cu unul de vreun an jumate si simt ca rabdarea mea ajunge la limita!ce sa mai zic..au calitati o gramada..sufletisti, f isteti, puternici, il admir ca este f strong pe pozitie din pct de vedere profesional munceste pana la epuizare..stie sa si isi atinga scopurile..e f viclean!dar din punct de vedere personal, pe plan relational n-am cuvinte..f depresivi, c ff greu. sunt dragastosi dar din cand in cand..nu i scoti din ale lor decat f greu si daca vor ei..se deschid f greu..al meu mi-a zis ca ma iubeste dupa un an si ceva si asta de vreo 2 3 ori..nici nu sktiu cateodata simt ca ma iubeste dar de cele mai multe ori nu! familia e pe primul plan..cariera cam tot pe acolo..sau poate pe locul doi in orice caz pe aproape..si restul care pe unde..eu nu stiu pe ce loc sunt...poate pe 3..am tot incercat sa il fac sa se deschida..dar f greu nu au incredere , nu vor sa riste decta daca sunt f siguri..tin totul in ei! sunt f materialisti nu vor sta langa o persoana care nu are o situatie materiala buna si o pozitie sociala buna pt ca vor sa aiba langa ei ce e mai bun, si sa fie mandri cand ies in societate sunt perfectionati vor perfectiune in tot , cer f mult..e f greu sa tii pasul cu ei..deci daca iubiti barbati capricorni inarmati-va cu toate rabdarea din lume ! ca aveti nevoie! eu ce sa zic sunt zile cand as vrea sa ies din relatia asta si sa fug cat vad cu ochii..zile cand il iubesc mai mult decat orice pe lumea asta si stau si astept si imi controlez orice miscare , orice gest, orice vorba...dar nu regret nimic..au fost si sunt perioade cand ma simt iubita, chiar daca nu aud cuvintele magice sau daca gura lui zice altceva, gsturile si comportamentul , privirea imi spun ca a iubeste si iubesc cum numai o data in viata ai ocazie, am suferit langa el dar este o experienata interesanta , alatur de ei nu te plictisesti o clipa..mereu apare ceva nou care te tine in priza si simti ca traiesti la maxim fiecare zi!bafta tuturor care au alaturi barbati capricorni, multa rabdare si intelepciune!va pup
-
Si eu sunt o femeie capricorn,si as putea spune ca este una dintre cele mai bune zodii cu defectele si calitatile ei.Unele calitati ar fi prea buni la suflet prea sensibili chiar daca nu se arata,iubareti chiar daca par a fi niste persoane reci,darnice,romantice,le place sa calatoreasca mult ,sa cunoasca tot ce este nou,iubitori de animale,fideli,oameni de incredere,punctuali,urasc minciuna si sa minta,spontani si multe altele cat despre defecte as spune ca sunt cam pesimisti,nu prea au incredere in ei,un pic agresivi mai mult verbal daca se pierd cu calmul daca sunt mintiti inselati
vorbiti de rau sau contrazisi.Cat despre materialism.......cine nu este?sau cui nu-i place sa duca o viata buna si lipsita de griji? -
"nu cunosc si nu pot percepe ca partenereul are nevoie de libertate..."
Total neadevarat,draga Issis.Capricornul e o fire care obisnuieste sa se retraga in carapacea lui,punand mare pret pe nevoia de a fi singur,doar el si gandurile ce-l vaneaza.
Tocmai de aceea,partenerului ii respecta dorinta de libertate si evadare.
Nu e o fire posesiva,nu face nebunii in numele iubirii,dat fiind caracterul sau realist si calculat.
Atunci cand iubirea incepe sa se statorniceasca devine inimaginabil de "cald" si atent.Poate pentru ca prinde incredere...
Da,suntem niste fideli! Pentru mine,lucrurile sunt foarte clare,in privinta asta.Barbatului meu nu-i voi calca stramb si nu-l voi in pune in situatii jenante.
Materialisti,hmm,cam da
Spun asta,pentru ca sunt o persoana care are oroare de saracie,de a nu avea ce-mi trebuie,etc.
Situatiile precare ale altora sau emisiunile de genul asta ma deprima total.
Prefer calitatea nu cantitatea,in tot ceea ce intreprind in viata.
Exista parti bune si parti rele,normal.Trecutul ma influenteaza,imi fac griji foarte multe pentru viitor...perfectionisti din fire,orice incercare sau plan esuat ne starneste depresii.Auto-critica, la greu!Sunt in stare sa ma iau de la a la z si sa ma analizez pana fac spume
Dreptatea si adevarul sunt lucruri care ma influenteaza foarte mult si sufar cand vad mojicii si oameni perversi.
Oricum,dupa o anumita varsta trasaturile ascendentului sunt cele care conteaza si mai putin zodia in sine care are numai insusiri generale.
-
Pot spune ca am avut o colega capricorn, care e o jigodie de om , fara scrupule , laudaroasa , prefacuta , rautatea intruchipata ( chiar a recunoscut ca-i place sa fie rea cu marea majoritate din jurul ei !)paracioasa , protejata ( ca sa nu spun pe sleau , ca poate citeste !!!) sefului ( nevasta lucreaza tot acolo , dar ori nu-si da seama , ori se face ca nu vede ) ,care toarna pe toata lumea , care hotaraste cine sa ramana si cine nu la locul de munca , unde este sefa ( cum altfel !!!), datorita careia au fost dati afara sau mutati suficienti de multi colegi , ca sa-si dea seama fiecare cam ce hram poarta ! La polul opus , mai cunosc o femeie capricorn , blanda , de casa , care asculta pe toata lumea , care are grija sa nu deranjeze pe nimeni si care este mai mult decat OK ! Deci , sa nu generalizam, nu cred ca are vreo treaba zodia , decat asa , la modul supergeneral !