oare merge?
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
12 Aug 2008, 16:530 0buna.....care dintre voi,nascuta in zodia fecioarei are sau a avut o relatie cu un barbat in gemeni ? cum a aratat reletia? ce probleme ati intampinat? am citit pe multe site-uri si nu sunt tocmai o pereche potrivita....dar in viata de zi cu zi am intalnit multe femei gemeni si se potriveau ff bn cu barbati in fecioara....oare o fii asa mare diferenta?
-
13 Aug 2008, 12:02da..e o mare diferenta...stii cum e :contrastele se atrag.la inceput este interesant..un tip calm, organizat...dar pe parcurs tumultosul geaman se va plictisi groaznic..vrea si el un zambet, o gadilare, un dat pe spate...nu sa fie tinut in casa....daca ar fi dupa fecioara ai fi prozonier in apartament
-
28 Aug 2008, 01:35mersi de raspuns, ai dreptate ... poate ca suntem 2 zodii prea diferite si incep sa cred k mai bine termin acum, decat prea tarziu ....
-
28 Aug 2008, 11:11da pisi, termina acum ca zodiacul nu zice de bine...
mai, voi chiar auziti ce tampenii spuneti? un om inseamna mai mult decat zodie, inseamna in primul rand caracter, educatie, genetica si multe altele. concluzionez ca io nu trebuia sa ma marit cu un sagetator , ca la zodie zice ca sagetatoru si capricornu nu fac casa buna.. shit.. incredibile sunteti ... -
29 Aug 2008, 15:53vai,Doamne..cate aberatii..are maaare dreptate cristinica...si eu sunt gemeni si totusi nu ma inteleg deloc cu vreo 2 balante...am un iubit care e tot zodia gemeni si,in ciuda a ceea ce se spune in zodiac,ne merge bine..ce ar fi sa ne despartim acum pt ca nu suntem compatibili conform zodiacului? mai cunosc un cuplu gemeni-gemeni...sunt casatoriti de vreo 15ani si se inteleg extrem de bine...
sunt curioasa ce ar spune iubitul tau daca te-ai duce la el si i-ai spune 'iubitule,eu vreau sa ne despartim pt ca zodiile noastre nu sunt compatibie'?
Înapoi la: Forum » Astrologie