visez aiurea

•  
    • 112 mesaje
    11 Aug 2008, 23:35
    0 0
    Si tocmai cand credeam ca am scapat de vise ciudate..cand nu le mai dateam importanta..Am avut un vis aseara la care n-as putea sa nu ma gandesc. Am visat (kulmea) fantoma mea...Ca m-am intalnit fata in fata cu mine..si aratam ca o fantoma...cineva de langa mine imi spunea sa nu o las sa se apropie de mine..sa n-o las sa ma atinga..Si ea vroia sa ma imbratiseze sau sa ma stranga de gat..nu-mi mai dau seama in ce sens vroia sa se apropie de mine...ideea e ca a reusit si..a intrat in mine. Cam atat imi amintesc..cred ca m-am trezit apoi..Cam freaky Please, Antren daca esti pe aici..sau oricine se pricepe sa-mi dea o interpretare..Multumesc
  •  
    • 1094 mesaje
    12 Aug 2008, 15:23
    0 0
    parerea mea este ca era "umbra ta". Umbra noastra reprezinta procesele inconstiente , impulusi normale dar pe care ni le refuzam, fugim de ele , in ideea ca ceilalti nu ne vor intelege /aproba/iubii daca cunosc cine suntem noi cu adevarat. In concluzie umbra trebuie acceptata , pentru a fii un "tot".
  •  
    • 112 mesaje
    15 Aug 2008, 12:12
    0 0
    multumesc frumos:*...ce inseamna cand te visezi la spital si ca esti impuscat (in umar) dar nu grav?
  •  
    • 170 mesaje
    15 Aug 2008, 13:54
    0 0
    ai visat si asta?
  •  
    • 112 mesaje
    15 Aug 2008, 23:48
    0 0
    si multe altele..crede-ma