Tigani in vis

•  
    • 622 mesaje
    7 Aug 2008, 08:45
    0 0
    Eu -acasa- cu un coleg de serviciu , se uita prin hainele mele care nu sunt vechi..nici noi dar prea multe, imi vede si bikini f colorati, se rusineaza si vrea sa plecam.
    Asta si facem. Ne plimbam. Mama ne ajunge din urma suparata ca umblu cu barbati insurati (in realitate, intr-adevar este casatorit el..n-avem nicio tb unul cu altul, nici mama nu ma preseaza in vreun fel si sunt singura de vreo 2 ani). ....si imi tot reproseaza-n vis ca nu am sa reusesc, in stilul asta, sa ma marit . Ma cert cu ea. Incerc sa ii arat mana lui, ca are verigheta. Nu o avea. De suparare.. alerg, fug de ei...intru intr-o incapere si imi schimb nuanta parului..in negru..Nu il mai am blond ca in realitate. Si colind pe strazi. De o parte si de alta ziduri inalte de cetate...o haita de caini.....ramane unul singur, atat de slab si in unele parti ale corpului fara blana. Incepe sa ma impinga de la spate, trecand de zona cu ziduri inalte. Ajung la o poarta..cainele ma impinge sa intru..si pleca.Era o comunitate de tigani..case imense, curate...Ma intampina un tanar negricios, slab si el, ce nu mai vrea sa ma lase sa plec din zona asta....Ma ia de gat si vb cu el atat de normal, sunt constienta ca este un vis si chiar ii spun. Imi canta un cantec..il pun sa il repete...apoi il opresc, spunandu-i ca oricum cand ma voi trezi nu mi-l voi reaminti. Parul meu este in degrade blond, negru.....Il intreb daca oare o sa am si eu o casa si pe cineva alaturi..povestindu-i de patania cu mama. Imi spune sa ma uit si in jurul meu...ca il am pe el deja alaturi, cat despre casa, normal ca o sa am.Dupa un timp dau sa sar un gard dar ma opreste o femeie si imi spune sa o fac dar mai raman momentan acolo.

Ma trezesc din vis.... Visez atat de mult....De ce oare?Si ce semnificatie sa aibe visul asta?Atat de lung ...
  •  
    • 622 mesaje
    11 Aug 2008, 14:50
    0 0
    ???
  •  
    • 28 mesaje
    12 Aug 2008, 17:07
    0 0
    Cu totii avem vise ciudate...aces vis al tau poate semnifica o anumita nesiguranta fata de tine sau de viata ta cotidiana ... poate iti doresti un partener ..... am citit eu pe un site cu talmacirea viselor.... a visa tigan inseamna nefericire.... ai grija! pup