am visat o crima

•  
    • 33 mesaje
    5 Aug 2008, 18:29
    0 0
    Salut!De curand am avut un vis care mi-a dat fiori...Am visat o crima.Un baiat,cam de 16-17 ani a omorat o femeie de vreo 40 de ani,intr-o casa parasita,cu un topor.Nu s-a intamplat nimic inainte.Pur si simplu am visat chiar cand o omora.M-am sculat inspaimantata,ca dupa aceea sa adorm la loc si sa-l visez din nou pe pustanul asta care insa m-a omorat chiar pe mine.A doua zi,la stiri,o femeie de varsta celei pe care am visat-o eu a fost injunghiata de un minor.Cand am vazut stirea,pur si simplu am incremenit.Nu stiu ce sa cred si speram ca voi sa ma ajutati...
  •  
    • 155 mesaje
    6 Aug 2008, 15:26
    0 0
    faptul ca ai visat o crima si a doua zi ai vazut la tv o chestie asemanatoare nu cred sa aiba legatura. oricum in fiecare zi au loc crime... sunt oameni care intradevar au astfel de vise premonitorii dar iti urez respectuos sa te fereasca Dumnezeu. O sa razi dar visul tau de fapt e foarte bun si vad doua variante luam in considerarare ambele vise si atunci vei primi o veste si apoi o sa scapi dintr-o mare incurcatura as indrazni sa spun chiar ca ti se schimba viata in bine .
    sau lunad in considerare numai primul vis iar pe cel de-al doilea nu(caci este foarte probabil ca acesta din urma sa fie din cauza faptului ca te-a impresionat puternic primul) vei afla lucruri, vesti care te vor impresiona dar care nu vor avea prea mult legatura cu tine. te bucuri ptr cineva...cam asa ceva
  •  
    • 33 mesaje
    6 Aug 2008, 18:23
    0 0
    Ms f. mult!M-am mai linishtit dupa ce tzi-am citit mesajul!