Unde sunt LEII mei ?

•  
    • 939 mesaje
    21 Feb 2002, 07:25
    0 0
    Apel catre toti LEII forumisti -cei care sunt si se simt lei in toata puterea cuvantului ! Stim ca suntem speciali, hai sa ne mai gadilam orgoliul ca tare ne mai place...Putem noi trai fara admiratie, glamour si aventura ?
  •  
    • 939 mesaje
    21 Feb 2002, 22:48
    0 0
    Hei, chiar nici o Leoaica pe aici ? Nu imi vine a crede...
  •  
    jad
    • 1039 mesaje
    21 Feb 2002, 23:48
    0 0
    Nu mi-s leoaica, dar am destule de pe acolo....si cica ma inteleg bine si cu leii....
    Adica 24/08.
    Zodie feroce, mai buna pentru barbati decat pentru femei, caracteristici:
    -descurcarete;
    -inteligente;
    -luptatoare pana in panzele albe;
    mame ideale;
    -sotii ideale

NEGATIV:
    -prea mult suflet pus la bataie,
    -orgoliu binemeritat dar care inlatura prietenii,
    -doza de egoism,
    -rapacitate ....
    Si sa nu te superi!
  •  
    • 939 mesaje
    22 Feb 2002, 07:22
    0 0
    Nu ma supar ca bine le-ai mai spus ! In dragoste, se pare ca am fi patimase foc Cred ca pana la urma leoaica e femeia unui singur barbat.Totul e sa-l gaseasca ca pe urma l-a fericit Dumnezeu...zau ca da
  •  
    2na
    • 266 mesaje
    22 Feb 2002, 08:18
    0 0
    Eu sint Balanta (din pacate!) dar in ceea ce priveste jumatatea ta eu cred ca se intimpla destul de rar. Eu am avut norocul sa-mi gasesc jumatatea, nu din prima dar ... mai bine mai tirziu decit niciodata.
  •  
    • 752 mesaje
    22 Feb 2002, 20:29
    0 0
    .
  •  
    • 939 mesaje
    25 Feb 2002, 11:18
    0 0
    SweetBia:
    Vad ca esti inversunata impotriva zodiei tale !Nu ar trebui sa ii dai atata importanta. Stii ca toate lucrurile au exact importanta pe care le-o acordam.Eu pastrez o linie de mijloc in relatia cu zodile- imi place sa aflu caracteristici, sa citesc horoscoape, ma intereseaza zodia partenerului...si cam atat
  •  
    • 68 mesaje
    25 Feb 2002, 12:06
    0 0
    draga mea, eu sunt leoaica! si-mi place la nebunie! jad a mentionat o gramada de caracteristici si in mare parte are dreptate...acum nu prea am timp de discutii si in plus ma cam retrasesem de pe aici...dar m-am intors...mai vorbim...numai bine...
    bianca
  •  
    • 752 mesaje
    25 Feb 2002, 16:30
    0 0
    .
  •  
    jad
    • 1039 mesaje
    26 Feb 2002, 00:50
    0 0
    Cum spune o vorba din batrani: sunt cinci degete la o mana, si nu-i unul la fel cu celalalt....O zodie este o zodie cu caracteristici generale, normal...omul este om...si este special, este aparte...
    Sweety, am avut o amica buna in aceeasi zodie cu tine. O fata cu minte multa de tot, cu pricepere, buna si la studiu dar si in viata de zi cu zi, ce sa-ti spun , ii mergea mintea teribil. Dar cu prea mult suflet. Si mai avea o problema, desi era constienta ca poate, si ca poate mult, avea nevoie mereu de cineva sa-i spuna daca este bine sau nu...Si chiar daca era constienta ca nu-i bine ce face, nu renunta din prea mult bun simt...Ducea intr-adevar o viata dubla, cea aparenta, si tinea foarte mult la aparente, si cea interioara, doar lumea ei, imaginatia ei...Intelegi ce spun?
  •  
    • 1 mesaje
    26 Feb 2002, 02:25
    0 0
    Se spune cã anul acesta e anul LEILOR!
    Profitati de el. BAFTA!
  •  
    • 752 mesaje
    26 Feb 2002, 05:15
    0 0
    .
  •  
    2na
    • 266 mesaje
    26 Feb 2002, 08:03
    0 0
    Bia draga, eu sint balanta si te asigur ca pentru cei din jur este minunat, dar pentru mine...
  •  
    • 1445 mesaje
    26 Feb 2002, 10:54
    0 0
    /
  •  
    • 29 mesaje
    2 Mar 2002, 16:55
    0 0
    CE PARERE AVETI DESPRE BARBATII in zodia LEU?
  •  
    • 1 mesaje
    4 Mar 2002, 02:32
    0 0
    Existam dar se pare ca ne gasim mai greu,e glumimesc si eu,cred ca suntem prea mandri sa recunoastem dar ne iubim f,f,f mult intre noi,'sa ne gadilam putin cu laude?'cred ca asta facem zilnic,leii vad viata ca pe o scena pe care se joaca o adevarata piesa,adica chiar propria lor viata,durerea este la viata sentimentala caci cu cea sociala merge bine de obicei, am gasit un eventual raspuns,cu privire la(corason),deoarece suntem mult prea mandre nu reusim sa.....si pt ca dragostea are nevoie de 'iarta-ma',sau'am gresit',noi....nici macar nu am auzit de asa ceva,Mandria,bat-o vina......
  •  
    • 939 mesaje
    4 Mar 2002, 03:47
    0 0
    Nu cunosc barbati Lei.Chiar, oare cum or fi ? In privinta mandriei, am si eu din plin, Slava Domnului !Se pare ca mi-am gasit un leac- persoana de langa mine care ma tempereaza cu calmul pe care-l are si face ca eventualele mele iesiri de orgoliu sa para copilarii si ifose fara sens.Si cat se poate pierde intr-o relatie din cauza orgoliului!E greu de controlat iar acum sunt in "tratament". hi hi
  •  
    • 29 mesaje
    4 Mar 2002, 04:40
    0 0
    eu stiu cum sunt,dar vroiam si parerile voastre.prietenul meu este leu,tata este leu,fratele meu este leu.
  •  
    • 939 mesaje
    4 Mar 2002, 05:33
    0 0
    Ce de Lei !!!
    Cum te descurci in "jungla" lor ? Prietenul tau e leu si e atat de static(am vorbit pe "frumusete")? Nu isi exteriorizeaza deloc nebunia, spiritul de aventura, partea "glamour"?
  •  
    • 2 mesaje
    4 Mar 2002, 10:44
    0 0
    Ati gasit o LEOAICA adevarata! Sunt nascuta pe 24 iulie.