*vis*

•  
    • 726 mesaje
    1 Aug 2008, 08:29
    0 0
    Ajung acasa, dau sa deschid usa...Un catel pe clanta de la usa......intru in casa, mama si tata tin un alt caine dar imens de lesa.Era prea mare sa-l poate tina doar unul. Scapa din lesa si incepe sa ma miroasa de zor ...la inceput ca un caine dupa care parca se transforme intr-un barbat si are alte ganduri indicente. Ies in graba din casa contrariata si ajung intr-un salon mare cu mese de nunta pline cu prajituri multe, multe.....
    Lume multa sta la rand sa guste din fiecare sortiment. Ma intalnesc cu un tip (necunoscut mie) misterios,exista o chimie intre noi...ce ma roaga sa trec pe la fiecare masa caci este salonul si prajiturile lui (e o expozitie )..sa incerc si eu din ele...
    Si mananc, mananc prajituri ..multe, bune.La rand un alt barbat in spatele meu, incearca sa profite de mine datorita aglomeratiei create.La jumatatea expozitiei...ma enervez si incep sa ma cert cu tipul din spatele meu ce devenise stresant. Celalalt,observa tot, se ridica de la o masa rotunda cu multe persoane, ma ia de acolo, protector...Cel iritant asezandu-se in locul lui la masa.
    Plecam ...

Ma trezesc din vis. Ce inseamna oare...???
  •  
    • 2501 mesaje
    1 Aug 2008, 11:13
    0 0
    Inseamna c-ai visat
  •  
    • 967 mesaje
    2 Aug 2008, 00:00
    0 0
    catel,cearta,suparare,dusmani
    prajituri-suparare
    Visez des catei,e supareare,odata m-am certat cu sora(stateau la usile de la etajul meu), odata m-a suparat foarte tare soacra,tot catei.Prajituri daca manaci dezamagire.
  •  
    • 342 mesaje
    2 Aug 2008, 23:40
    0 0
    prajituri daca mananci, inseamna ca ai niste dorinte sexuale refulate pe care le elimini prin intermediul visului-e de la Freud, nu e de la mine.
  •  
    • 726 mesaje
    6 Aug 2008, 18:47
    0 0
    Merci...!!!!
  •  
    • 622 mesaje
    11 Aug 2008, 14:53
    0 0
    cred ca ar avea si alta interpretare...

unde o fi ..antren?
  •