Barbatii lei...din nou!

•  
    • 3 mesaje
    3 Mai 2004, 17:36
    0 0
    Fetelor, am stat eu si m-am gandit: ce au in comun toti barbatii lei pe care i-am cunoscut eu pana acum?
    Incepand cu observatiile de la fratele meu si ajungand pana la "love interests" si alti barbati din viata mea, am ajuns la un numitor comun: sunt frumosi (majoritatea inalti, virili), inteligenti, dar din pacate au sufletul gol.
    Nu stiu sa dea si nici sa primeasca.
    Nu stiu sa iubeasca neconditionat.
    Nu se lasa pana nu smulg dovada suprema de loialitate (si totusi uneori merg cu asta mult prea departe).
    In fine, poate ma contraziceti voi, evelor, ca eu sincera sa fiu sunt acum atat de indragostita de un Leu atat de fioros ca un fluturas geaman ca mine nu mai stie incotro sa o ia. Si sincera sa fiu, uneori imi vine sa-l las cu mandria lui cu tot! Si nu ma dau batuta asa usor
    Poate imi propune cineva alta abordare...
  •  
    • 9835 mesaje
    3 Mai 2004, 21:32
    0 0
    Daca va bateti in orgolii nu ajungeti nicaieri. Acest lucru este valabil in orice relatie, indiferent de zodiile implicate.
    Oricum, eu am observat la Lei ca au un spirit de competitie care le face mai mult rau decat bine. O partenera/un partener care le castiga increderea demonstrand calitati opuse (tandrete, capacitatea de a face compromisuri, fidelitate, generozitate sufleteasca) reusesc sa le inmoaie firea belicoasa.
    "Armura" lor intra in functiune numai atunci cand simt ca risca sa fie raniti (in orgoliu, sufleteste etc.).
    Cred ca ai inteles care ar fi sfatul meu... Bafta!
  •  
    • 225 mesaje
    4 Mai 2004, 14:06
    0 0
    Si prietenul meu e leu..iar eu ..eu sunt leoaica.
    O combinatie mortala. Dar surprinzator, el este exact opus caracterizarii tale. Este atent si dragastos...dar intr-adevar tine enorm la loialitate.
    Eu cred ca sunt mai incapatanata ca el, mai putin toleranta.
    E un tip minunat si desi am evitat barbatii leu pana acum cu el ma inteleg perfect.
  •  
    • 1105 mesaje
    4 Mai 2004, 15:01
    0 0
    Draga Quicksilver..
    "Bag sama"ca tu ai o problema cu el ca om..., nu ca leu. Ce ai ,fata mamii, cu leii?
    Sunt generosi, stiu sa cistige bani, dar si sa ii cheltuiasca, te "tin"ca pe o regina, DACA...
    -ESTI FIDELA 100 %
    -ESTI ARANJATA, COCHETA,SENZUALA
    -LE APRECIEZI PERMANENT CALITATILE
    -NU LE SUBMINEZI AUTORITATEA, FARA A FI SERVILA..asta ii dezgusta.
    Am citit undeva ca,pt a te iubi un leu trebuie sa fii ..." o doamna in pericol ce trebuie salvata".
    Sotul meu este leu. (eu peste!!Stiu, e grav!).Sunt f. fericita cu el, dar trebuie sa recunosc ca... nu e usor!
  •  
    • 3 mesaje
    5 Mai 2004, 09:00
    0 0
    Pai, da, mai fetelor, aveti si voi dreptate!!!
    N-am nimic cu Leii, cu nici unul in particular si in general e o zodie ff puternica si pentru ei asta nu poate fi decat un lucru bun,
    Dar eu mi-s gemeni, ador sa vorbesc, fara comunicare sunt "handicapata"......imi plac oamenii spirituali, si pare-se ca Leii sunt mult prea rigizi ca sa se incadreze in tiparul asta.
    Leutzul de care sunt eu indragostita are din partea mea tot ceea ce m-ati sfatuit voi sa ii dau. Stiu sa ma adaptez rapid, sa invat si sa ma mulez pe firea omului, si asta iarasi pentru ca m-am nascut "mercuriana" .....afectuoasa sunt de felul meu si TOTUSI (((
    Cred ca pana la urma voi ajunge sa fac ceea nici o femeie indragostita nu face: give up!
    Si asta pentru ca nu sunt Don Quijote, ma intelegeti , nu?
    Cred ca mai degraba subiectul asta mergea la alt canal de forum (cred ca la dragoste) dar......ma gandeam ca poate ma ajuta si pe mine cineva cu niste clarificari!
  •  
    • 1105 mesaje
    5 Mai 2004, 09:24
    0 0
    Draga mea,
    Cred ca nu-i vina mamei lui ca l-a nascut in august, pare sa fie..alta problema.
    Tu ai vazut filmul ala cu Demi Moore , cu milionul de $ pe o noapte?
    Acolo este o chestie care mi-a placut taaaare:
    Daca iubesti un tip si ai probleme cu el, LASA-L SA PLECE!!
    Daca se intoarce el la tine,TE IUBESTE..
    Daca nu, NU TE-A IUBIT NICIODATA!Si oricum, va pleca mai devreme sau mai tirziu.Incerca si tu, daca ai curaj(pt. ca stiu ca iti trebuie curaj)
    Bafta cu leutzul tau!
    ps.Ai grija!Din cite stiu eu, la lei este f. importanta viata sexuala!Sunt f. virili si trebuie sa la raspunzi tot timpul...
  •  
    • 219 mesaje
    27 Apr 2006, 20:49
    0 0
  •  
    • 48 mesaje
    27 Apr 2006, 22:48
    0 0
    Bun. Prietenul meu e tot leu, eu varsatoare. Este asa cum spuneti voi, nu prea au inima decat pentru ei. Este foarte greu sa convietzuiesti cu un leu, extrem de dificil. mereu tre' sa cedezi tu.
    Pentru eva din gemeni un sfat: stiu cat de importanta e comunicarea la tine, si eu sunt tot zodie de aer si cunosc fff bine ce vrei sa zici, practic m am regasit in tot ce ai afirmat, fericita pe deplin niciodata n o sa fiu cu acest leu...pt ca e un gol de exprimare a sentimentelor la el, e ceva...nu stiu...nu merge, dar sunt convinsa ca vom fi impreuna multa vreme de acum inainte, deoarece ne leaga si alte sentimente.
    Dar de cate ori am avut conflicte...sa va spun evelor.....se schimba total, sunt caini la inima, atata timp cat nu zici ca ei.
  •  
    • 48 mesaje
    27 Apr 2006, 22:55
    0 0
    Inca ceva QuickSilver: Daca il lasi sa plece sunt slabe sansele sa mai vina inapoi, chiar daca te iubeste ...si ai idee de ce?.....pt ca orgoliul lui e prea mare, in sinea lui o sa zica ceva de genul ca TU nu l ai meritat, si o sa se consoleze cu ideea. Deci stai si gandeste la rece situatzia. Eu inca nu am ajuns in situatzia ta...dar nu mai am mult....Stiu exact ceea ce simtzi...si eu simt deseori asta....te pup
  •  
    • 1077 mesaje
    28 Apr 2006, 10:40
    0 0
    Curios cata fascinatie atrag leii, din moment ce subiectul asta se reia peste doi ani?!!
    Totusi nu m-am putut abtine sa nu raspund, pentru ca mie leii imi plac foarte mult. Poate este si un pic de magie astrologica la mijloc: eu sunt capricorn cu ascendent in varsator si de cand ma stiu, i-am apreciat pe lei, barbati sau femei. De exemplu, prietena mea cea mai buna este leoaica. Este curajoasa, mandra, inteligenta, sufletista. Este materialista cat sa ii stea bine si dura cat sa nu fie respingatoare. O admir, o respect si o iubesc, pentru ca intotdeauna am avut ce invata de la ea. Cat despre barbatii lei? Da sunt superbi ca barbati: frumosi, inalti, nonsalanti, delicati, inteligenti si ambitiosi. Dar sa nu ii tradezi. Sa nu iti bati joc de ei sau sa ii umilesti, mai ales in public. Si sa fii in garda mereu, pentru ca....hm, se stie, felinelor trebuie sa le mentii vie atentia si curiozitatea daca vrei sa se joace cu tine. Si joaca e posibil sa degenereze in rani. Dar este minunat sa ai un leu langa tine, e fascinant!
  •  
    • 3548 mesaje
    28 Apr 2006, 18:49
    0 0
    eu am fost cu un leu 1 an jumate si mi-a ajuns. eu am fost cea care a parasit relatia si intr-adevar, el s-a intors la mine si era foaaaarte orgolios. deci zicea bine o Eva: daca vrei sa vezi ca te iubeste, lasa-l sa plece. daca se intoarce omul ala chiar te iubeste! daca nu, nu. DAR chiar daca s-a intors, eu l-am respins pentru ca intr-adevar, avea parca un gol sufletesc. nu stiu sa iubeasca, nu sunt foarte calzi ca oameni. par, dar nu sunt. am mai multe prietene leu si stiu despre ce vorbesc. inclina foarte mult pe partea materialista si le iese super bine si pentru asta bravo lor. dar chestii mai complexe... cam nexam. acum, pentru Eva geamana cu dilema -o fi coincidenta? - eu zic ca daca iti place ce iti ofera, stai cu el. oricum, nu sunt partide de lepadat ! NO WAY!
  •  
    • 427 mesaje
    28 Apr 2006, 19:55
    0 0
    adevarul e ca majoritatea leilor pe care i-am cunoscut au ceva special...emana putere, stil si faptul ca tin la loialitate si sinceritate e un lucru admirabil; nu cred ca leii au sufletul gol, iubesc foarte intens daca e iubire sincera, daca nu e normal sa nu le pese prea mult; mie personal imi plac mult leii si sunt atrasa de ei ( de unul in mod special ).