RETINERI?

•  
    • 11 mesaje
    29 Iul 2008, 22:29
    0 0
    eu berbec si el balanta!!credeti ca merge?
  •  
    • 3036 mesaje
    30 Iul 2008, 03:18
    0 0
    eu sunt balanta si nu suport deloc stilul frust prin care berbecii inteleg sa incerce sa se impuna intr-o relatie, de orice fel ar fi ea.

a, si mai este ceva ce ma deranjeaza la unii berbeci: fac multa parada de inteligenta si stilul lor, cu toate ca oricine poate vedea adevarul, cu ochiul liber. este un spectacol trist si agasant in acelasi timp, si care imi face realmente foarte rau.

in fata acestor oameni, nu numai ca fac un pas inapoi... dar ma si intorc cu spatele si o iau la sanatoasa...
  •  
    • 155 mesaje
    30 Iul 2008, 11:59
    0 0
    eu pe astea nu le pricep prea bine dar se spune ca dupa varsta de 30 de ani ascendentul devine mai puternic decat zodia natala... eu am observat ca deja m-am mai imblanzit caci leu sunt dar ascendentul e in pesti
    asa ca n-ar strica un studiu pe ascendent, zic, nu dau cu parul
  •  
    • 427 mesaje
    30 Iul 2008, 14:17
    0 0
    berbecul e mult prea incapatanat si daca cere sfatul cuiva tot ca el face cu toate ca stie ca se loveste rau,iar balanta....e balanta mereu intre....
  •  
    • 280 mesaje
    30 Iul 2008, 14:30
    0 0
    tot balanta sunt si eu...si pentru mine berbecii sunt mult prea agitati, prea spectaculosi, prea rapizi....pe langa incapatanarea lor crunta mai au si altele...

la fel ca donna_mobile fac si eu o iau la sanatoasa...
  •  
    • 11 mesaje
    31 Iul 2008, 01:38
    0 0
    ba din contra el conduce relatia si de aceea am o frica de mor!!
  •  
    • 11 mesaje
    31 Iul 2008, 01:39
    0 0
    DA ESTE ADEVARAT INCAPATANATI SUNTEM DAR AM DEPASIT FAZA ASTA
    EL CONDUCE TOTUL SI DE ACEEA IMI ESTE FRICA