compatibilitate leu (ea) - rac (el)

•  
    • 7 mesaje
    27 Iul 2008, 14:13
    0 0
    Buna!! As dori sa stiu parerea voastra despre compatibilitatea dintre leu si rac.....eu fiind leoaica ii place temperamentul dar zice ca sunt prea rapida si el e mai moale putintel. Zodia asta e intradevar dragastoasa, tandra dar ff ezitanta si nu stii cand isi schimba starea si brusc nu mai vb cu tine.......voi ce parere aveti Evelor? Merge o astfel de relatie sau nu?!
  •  
    • 155 mesaje
    30 Iul 2008, 12:01
    0 0
    numai daca accepti sa se miste in ritmul lui daca nu mai bine deschideti o pravalie impreuna. te va salva de multe "repezeli" leonine. vb din experienta proprie.
  •  
    • 427 mesaje
    30 Iul 2008, 13:57
    0 0
    sincer...am numai cuvinte de lauda spre rac....e iubaret,e de casa,tine cu familia,se descurca in situatii,tu poate il conduci...
  •  
    • 427 mesaje
    30 Iul 2008, 13:58
    0 0
    sincer...am numai cuvinte de lauda spre rac....e iubaret,e de casa,tine cu familia,se descurca in situatii,tu poate il conduci...
  •  
    • 7 mesaje
    2 Aug 2008, 01:42
    0 0
    Alte pareri despre aceasta compatibilitate?? v-a merge ceva ok in timp sau nu?
    Ce nu-mi displace la zodia rac este ca atunci cand ai ceva de rezolvat nu pune umarul.....te lasa sa te descurci singura si el doar asteapta rezultatul....voi ce credeti?
  •  
    • 7 mesaje
    2 Aug 2008, 01:44
    0 0
    Scuze.....trebuie sa fie scrie la mesajul anterior : Ce imi displace la....
    Astept pararile voastre!!