porumbel :D

•  
    • 170 mesaje
    25 Iul 2008, 21:26
    0 0
    de vreo 4 zile incoace ma tot urmareste un porumbel...sta mereu la fereastra mea iar cand ies in oras sau in gradina vine dupa mine...zboara deasupra mea...am tot incercat sa nu il bag in seama dar...ce se intampla?de ce ma urmareste?stie cineva ceva?
  •  
    • 280 mesaje
    25 Iul 2008, 21:51
    0 0
    cred ca ii place de tine
  •  
    • 3036 mesaje
    27 Iul 2008, 07:50
    0 0
    stai linistita, nu e ceva neobisnuit. motivele pentru care se foieste pe langa tine pot fi diverse:

- vecinii tai, care il hraneau, au plecat in vacanta, iar el te-a adoptat pana la intoarcerea lor.
    - te-a adoptat, pur si simplu.
    - e manat de intentii... romantice (se mai intampla, cand e vorba de porumbei crescuti de oameni)
    - de 4 zile incoace porti ceva care il atrage, de exemplu o noua frizura sau o palarie.
    etc...

taica-meu a fost columbofil profesionist, am crescut printre porumbei. unele exemplare sunt extrem de prietenoase si da, unii dintre ei il insoteau pe taica-meu de colo-colo.
  •  
    • 155 mesaje
    30 Iul 2008, 11:47
    0 0
    doamne dumnezeule, de vre-o trei luni imi intra pe geam in fiecare zi la 7,30 o vrabiuta pe geam dupa ce se izbeste cu capul de toate geamurile pleaca la fel de demna cum a venit. pentru mine asta e semn ca tre sa ma trezesc sa scot catelul afara.... care btw nici nu o mai baga in seama