despre capricorni....
-
0 0Imi spuneti si mie ce parere aveti de zodie?Ce stiti despre ei,daca ati avut de aface cu ei....
-
Nu e adevarat!! Eu am un barbat capricorn de 5 ani. E extrem de atent in pat! Intr-adevar are o tendinta de a comanda dar isi cunoaste limita! Daca ii atrag atentia cu ceva imediat o lasa mai moale.Sunt barbati f buni, loiali si daca le descoperi punctele slabe devin dependenti de tine. Par extrem de agresivi si incisivi dar asta numai la suprafata.
-
Femeile capricorn sint materialiste, au obsesie cu acumularile, cit mai mult, nu conteaza pe ce cale, cu atit mai mare fericirea. Si in general, capricornii se folosesc de oameni, de prieteni, rude, copii, nu ca ar lega prietenii pe aceste condisiderente, dar daca tot e o prietenie acolo, sa fie una fructuoasa.
Mai au problema cu "iarta-ma", "imi cer scuze", "am gresit" si tot asa. Dar nu imi dau seama, nu cred ca din cauza ca se cred perfecti, femeile capricorn pe care le cunosc, inca se lupta cu complexele. -
Nu stiu ce fel de persoane ai cunoscut rovena.......dar cred tare mult ca te inseli....sunt in zodia capricornului (cu ascendent in sagetator), dar te asigur ca nimic din ce ai scris tu acolo nu se adevereste.
Din contra : mie cel putin, imi place sa fiu inconjurata de prieteni sinceri si buni (fara a ma folosii de ei, din contra imi place sa ajut, sa sar in ajutor), tin f mult la sinceritate si loialitate si merg pe premiza ca " ce tie nu-ti place, altuia nu-i face ".
Sti tu... unele chestii mai depind si de ascendent (daca e s-o luam astrologic) si mai depind si de educatie.
Poop all