Caut Vrajitoare
-
0 0Caut serviciile unei vrajitoare de incredere, daca cineva are adresa, nume sau numar de telefon va rog sa ma contactati urgent. De asemenea as vrea sa va intreb daca ati aplicat vreodata la asa ceva, in ce circumstante si daca problema s a rezolvat.
-
pandora,nu face aceasta greseala de a apela la o vrajitoare.tu poti avea incredere in aceste prostii?mai bine roagate la dumnezeu care te scoate din orice problema,nu la vrajitoare care nu-ti mananca decat banii,si sa sti ca este mare pacat sa recurgi la asa ceva.asta este doar parerea mea,tu faci cum crezi.
-
nu cred ca mai gasesti tu vrajitoare,dar du-te la o manastire si spune unui calugar ca vrei sa te spovedesti si sa ii zici toate problemele tale si el te va sfatui cum e mai bine.Ce se leaga cu vraji ,tot asa de repede se rup,vrei pentru un barbat,el te va parasi peste un timp si vei aduce mai mult necaz asupra ta.Eu zic sa mergi la o manastire.Eu merg in Iasi la manastirea Soldana,Golia sau Cetatuia,iar de curand am fost la manastirea Sihastria la Parintele Antim sau poti sa vorbesti cu parintele de la chilia parintelui Cleopa.Porti o conversatie deschisa,vorbesti cate ore vrei,iti descarci sufletul ,iar pe urma incearca sa ii respecti sfaturile.Incearca,sunt biserici,manastiri...Cazarea este gratuita. -
draga pandora, alaturarea dintre "vrajitoare" si "de incredere" mi se pare ca este ca nuca in perete, pur si simplu nu exista asa ceva; nu ai idee cat s-au imbogatit tigancile de pe urma naivitatii romanilor si ce mai rad ele de cei care apeleaza la ele; pisica te-a sfatuit bine, mergi la un parinte si descarca-ti sufletul, probabil iti este mai greu la inceput si poate crezi ca oricum nu te va ajuta prea tare, ca tot la vrajitoare este mai comod, insa pe termen lung, vei avea mai mult de castigat daca vei alege prima varianta