Avertizare sau nu?
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
17 Iul 2008, 08:390 0Am visat ca iubitul ma inseala cu o fosta"mai bogata".El e capricorn,eu sagetator.Ce semnificatie sa aiba asta?
Eram in Otopeni ne-am inatnit cu tipa ne-a luat acasa,acolo am dat de parintii ei,am aflat ca tatal ei vroia sa o marite cu el,nu mi-a convenit am plecat,seara iar am ajuns acolo,si era in dilema.Ma tinea in suspans,am zis ca nu lupt pt. ca el iese castigat,noi il rasfatam incercand sa-l castigam si el profita,dar parca ma chinuia sa vad ca-l pot pierde oricand,sa nu-mi dea siguranta...Pana la urma hotarata sa plec sa renunt la tot,a venit dupa mine si m-am trezit.Sambata ne-am certat si am zis sa stam separati in week-end,dar cand a fost sa plec nu m-a lasat,dar a trecut faza asta,am discutat si am trecut peste.L-am mai visat intr-o asemanatoare ipostaza acum vreo 3 luni poate mai mult. -
18 Iul 2008, 02:49nu-i avertizare, e doar teama ta obsesiva, care-ti tulbura si noptile, si zilele.
probabil ca nu vei scapa de ea pana cand nu veti avea o discutie lamuritoare pe tema asta.
n-o amana prea mult, ca uite in ce stare nervoasa esti deja... era sa distrugi relatia doar pentru ca te-a intors pe dos un amarat de vis...
Înapoi la: Forum » Astrologie