mare dilema-help de la cunoscatoare!

•  
    • 1 mesaje
    16 Iul 2008, 17:37
    0 0
    Buna fetelor! Nici nush cum sa incep credeti-ma, ca sa ma si intelegeti si ca sa si fac dintr-o f lunga poveste una scurta.ufff ok pe scurt sunt o sagetatoare (29.11.1980) si va spun cu mana pe inima ca nu mai pot sunt atrasa numai de tauri!!! fostul meu sot este taur(18.05.197 si ce credeti??? actualul iubit am descoperit ca este tot taur!! (22.04.1984) desi jurasem ca nu ma mai incurc in viata mea cu un taur!! Culmea culmilor este ca pana sa intru in aceasta relatie ca orice femeie singura mai flirtezi mai una alta si cand ajungeam la ce zodie este toti imi raspundeau veseli-taur!! Am zis sa renunt la a mai intreba ca nu se poate sa fie dracul asha de negru si chiar sa fie toti tauri.Pe actualul nu l-am intrebat nimik pana mi-a zis singur ca o sa vina ziua lui si am zis ca leshin cand am inteles ca el este tot taur.Ce m-a indus pe mine in eroare este faptul ca nu se compara cu fostul nici la gesturi nici la comportament cam nimik care sa ii tradeze zodia atat de cunoscuta mie. As dori sa intreb cunoascatoarele daca am vreo sansa sa ma inteleg cu acest al 2-lea taur de aceea am dat datele de nastere.
  •  
    • 1092 mesaje
    16 Iul 2008, 20:02
    0 0
    pai n-o sa te intelegi daca deja deschizi topicuri din astea.
  •  
    • 112 mesaje
    16 Iul 2008, 23:18
    0 0
    hehe..si eu sunt taur, iar prietenul meu sagetator. Amandoi suntem profunzi in sentimente, numai ca ne luam in coarne, eu sunt incapatanata iar el capricios
  •  
    • 2817 mesaje
    17 Iul 2008, 00:04
    0 0
    cel mai ontopic de pana acum: io mi-s leu si atrag capricorni ca mustele la miere!! nu stiu ce naiba se intampla, dar cand vad pe unu ca se ranjeste asa, cu subinteles,e sigur ca-i capricorn !! pe verificate!
  •  
    • 1094 mesaje
    17 Iul 2008, 11:54
    0 0
    eu sunt taur si deja a doua relatie cu un sagetator. Fiind semne total opuse au mult de invatat unul de la celalalt , de regula trebuie multa acceptare si rezolvarea problemelor proprii interioare, in nici un caz nu va proiectati nemultumirile unul asupra ceiluilalt ci profitati de diferente ca sa "cresteti "impreuna.
  •  
    • 955 mesaje
    14 Ian 2011, 23:25
    0 0
    jass said:
    eu sunt taur si deja a doua relatie cu un sagetator. Fiind semne total opuse au mult de invatat unul de la celalalt , de regula trebuie multa acceptare si rezolvarea problemelor proprii interioare, in nici un caz nu va proiectati nemultumirile unul asupra ceiluilalt ci profitati de diferente ca sa "cresteti "impreuna.

Taurul are ca semn opus scorpionul iar sagetatorul gemenii.