Help....:( !!!!!!!!
-
0 0Fetelor va rog.. sa ma ajutati cu cate un sfat... Am o problema... In urma cu vreo 2 luni si ceva a murit cineva din familie(la care tineam enorm de mult) si o visez intr-una de 2 luni...Nu a existat noapte in care sa nu o visez... Ce pot sa fac ca sa nu o mai visez? Deja nu mai pot... Pe parcursul zilei incerc sa nu ma gandesc la asta...dar oricum noaptea visez
Help!!! Oare ce inseamna? -
pai depinde cum o visezi...posibil sa aiba nevoie de ceva acolo sus...de exeplu daca o visezi dezbracata inseamna ca are nevoie de haina..daruieste niste haine unui om sarman..saudaca o visezi fara ochii,poate are nevoie de ochelari.asa am visat-o si eu pe strabunica mea,am dat ochelarii si gata..nu am mai visat-o de atunci..bafta
-
Daca moare cineva din familie, iar noi visam acea persoana, inseamna ca sufletul persoanei nu s-a reincarnat. Unui suflet ii trebuie minim 7 luni ca sa se reincarneze.
Si mama mea a visat-o pe mama ei cand a murit, cam 5 luni. Nu mai creionash saraca, o visa in tot felul de posturi, ba' chiar o intreba diverse lucruri, iar mama mea ii raspundea la orice intrebare. -
Rarys_sa, te inteleg perfect...mie acum aproape 5 luni de zile mi-a murit fiinta care mi-a fost a doua mama...si eu la fel o visam des, moarta, vie...vorbea cu mine, ba imi zambea, ba era suparata...oricum si acum ma gandesc in fiecare seara la ea si de fiecare data zic un "Tatal nostru" pentru odihna sufletului ei...Mult timp mi-a fost frica sa dorm singura, sau ma trezeam noaptea si ma cuibaream in pat cu sora mea...
Parerea mea e ca e chiar adevarat ce iti zice o persoana care a trecut in nefiinta atunci cand o visezi...Poate daca ai vorbi cu un preot, te-ar ajuta....
Sper sa fie bine!