baiatul leu
-
0 0Cum poti pastra un barbat leu?
-
Ceva real...pai eu cunosc doi barbati lei...Unul e prietenul surorii mele, altul e fostul meu..Prietenul surorii mele e un tip simpatic, dar ei doi mai tot timpul se cearta (ea e pesti), el vrea sa aiba dreptate si atunci cand nu are. Fostul meu, cam fustangiu pe la inceput, vrea sa fie mereu in centrul atentiei sau sa para "cool", nici el nu prea accepta cand nu are dreptate, se cam crede buricul pamantului, dar in acelasi timp nu prea are incredere in el. Amandoi foarte incapatanati
dar pana la urma cred ca se poate ajunge la comun acord 
Daca il poti pastra nu stiu, cred ca daca chiar ajunge sa tina la tine, nu pleaca...habar n-am, ca eu m-am despartit de el -
Dolce - Pai mai rezista dar tot timpul se cearta. Important e ca pana la urma tot se impaca si se iubesc. Nici unul nu prea lasa de la el. Acuma depinde si de persoana, eu cu fostul procedam in alt fel. Ma deranja ceva, ii spuneam, daca mai avea chef sa ramana cu mine bine, daca nu la fel. A mai invatat si el cum trebuie sa se comporte intr-o relatie. Deci poate fi schimbat si un leu
-
lalipoprockz, eu cu leul meu tot asa facem: ne certam ,ne despartim, si iar ne impacam...ne iubim, dar cateodata vreau sa o apuc pe dealuri
citeodata as vrea si eu sa fiu cea inteleasa, si sa nu ami acolesc unele discutii doar ca sa nu-i ranesc orgoliul lui
ai dreptate,in unele privinte putem schimba leii. Depinde cum ii luam,,,,
-
Da, am discutat. Intr-un moment de slabiciune el singur m-a implorat sa nu-i zic niciodata ce are de facut si sa nu-l critic, ca el inconstient se indeparteaza de mine in acele momente. Este bun la suflet, deseori discutam pe teme pe care nu fiecare barbat ar putea sa le abordeze.......cu toate acestea mi-e tare greu sa rezist unui asemenea ritm............dar il iubesc.....dar cu mine cum ramane???
-
Atunci e trist daca la 23 de ani te iei dupa zodii si spui ca orice barbat inseala. Nu ai deloc incredere-n tine bag de seama.
Si pana la urma, femeia nu ar putea sa insele la fel de mult ca barbatul, ce, pt. ea nu sunt tentatii?
Dupa cum am zis, stau langa un leu care cred ca nu e leu deloc, e exact ceea ce mi-am dorit si sper sa nu se adevereasca spusele voastre despre lei
Si app, nu toti oamenii sunt pe aceeasi lungime de unda si ca sa o dam in zodii, nu toate zodiile se potrivesc intre ele.
Fii mai optimista si ai mai multa incredere-n tine, te va ajuta mai asta decat sa stii pe dinafara caracteristicile zodiei leu.