ce parere aveti de femeia pesti?
-
0 0as vrea sa-mi redati trasaturi ale femeilor pesti pe care le cunoasteti din viata reala, si nu acelea pe care horoscopul general le enumera! Va multumesc!
-
Doua pestoice total diferite,din toate pct.de vedere....
In timp ce una are un handicap din nastere,iar de-alungul timpului a avut tot felul de complicatii,a terminat cu brio, o facultate,este casatorita,are copii foarte bine situati,cand a fost disponibilizata nu s-a pierdut ,s-a axat pe cu totul altceva chiar daca a fost nevoita sa o ia de la inceput cu studiul....
Cealalta,la 15 ani s-a logodit,la 17 ani s-a lasat si de scoala si de logodnic.....acesta fiind un tip serios,la casa lui,facultate terminata si un job multumitor dar cu aspiratii multiple,si fara sa fie diferenta de varsta foarte mare,6 ani... -
Dolce_me, da sunt pestoaica.
nu te mai ghida atata dupa zodie. si nici nu mai cere parerea altor femei ca sa afli cum esti tu. fa ceea ce crezi tu ca-i mai bine pentru tine.
ti-am mai citit un topic pe la dragoste si observ ca tot cauti explicatii pentru felul tau de a fi si cel al iubitului tau in zodiace si in parerea altora.
cu atitudinea asta nu ai sa reusesti prea usor in viata.
ce naiba! trezeste-te la realitate si traieste-ti viata dupa cum vrei, nu dupa cum spune x si y sau nu stiu ce horoscop. si daca ai observat anumite aspecte ale comportamentului tau care nu iti plc, incearca sa te autoeduci.
hai ca poti. numa' sa vrei. -
"grasute", "prostute", "caracte cam slab, fara personalitate"
Eu sunt peste. Am 58 kg la 1.70 m, IQ...nu zic cat, dar peste 120. Mi-am parasit barbatul cu functie si salar baban dar cu carente in educatie. Am ramas cu doi copii, mi-am mai tras al doilea job, 12 ore de munca una peste alta....Si ma simt eliberata, puternica si independenta. Financiar.
Mi se potriveste descrierea de mai sus ?