si fecioare pe acia....

•  
    • 170 mesaje
    13 Iul 2008, 20:05
    0 0
    dar despre fecioare ce parere aveti?
  •  
    • 119 mesaje
    13 Iul 2008, 21:56
    0 0
    te rog sa ma scuzi dar eu am o parere foarte urata si despre ele si despre ei.fecioare.uraciosi,ciudati.suspiciosi si etc.dar fi atenta pt ca mai este un topic despre zodia fecioarei.
  •  
    • 919 mesaje
    13 Iul 2008, 23:26
    0 0
    Ce experienta neplacuta ai avut cu fecioarele?
  •  
    • 145 mesaje
    14 Iul 2008, 00:12
    0 0
    Fecioarele(femei) au personalitate puternica, si deobicei incerca sa-si domine partenerul. Este o perfectionista si ii place ca lucrurile sa fie facute "ca la carte".
  •  
    • 170 mesaje
    14 Iul 2008, 09:01
    0 0
    waw adelina...dar ce ai patit?
  •  
    • 1046 mesaje
    14 Iul 2008, 14:09
    0 0
    eu am doua fecioare diferite in familie, ca dovada ca educatia si bunul simt guverneaza un om si nu zodia.
    fecioara e matusimea, o femeie painea lu dumnezeu, mamoasa , blanda si o mana de fier in casa.
    pe de alta parte cunosc si alt gen de fecioara, cusurgioaca, care despica firul in patru, cu mania persecutie si de-a dreptu floricica cand vrea sa obtina ceva.
    so, caracterul si educatia determnina persoana si nicidecum zodia.
  •  
    • 119 mesaje
    14 Iul 2008, 20:28
    0 0
    NU STIU CE SA SPUN,POATE AM DAT NUMAI DE FECIOARE RELE.NU MA INTELEG EU CU ACEASTA ZODIE ,CE SA FAC ASTA ESTE.POATE AM EU O PERSONALITATE MAI PUTERNICA.CEAO FETELOR
  •  
    • 967 mesaje
    15 Iul 2008, 19:41
    0 0
    Si eu sunt fecioara,da sunt suspicioasa,despic firul in patru si analizez... si pana la urma ce sa facem? Existam ca toti ceilalti doriti sau nedoriti.
  •  
    • 1 mesaje
    16 Iul 2008, 19:09
    0 0
    fecioarele sunt prea critice in schimb sunt destul de corecte,modeste si meticuloase..
  •  
    • 1784 mesaje
    17 Iul 2008, 13:02
    0 0
    sunt barfitoare, spirit critic dezvoltat pana la extrem pe o panta negativa, inchipuite, traiesc intr-o lume a lor in care sunt mari si tari chiar daca mare majoritate sunt niste parliti/parlite......si altele...eu personal am avut numai experiente neplacute cu persoanele in zodia fecioara, baieti si fete, in sensul ca nu prea tolerez cele enumerate mai sus!
  •  
    • 138 mesaje
    17 Iul 2008, 14:33
    0 0
    caracterizare a unei fecioare: ii place,curatenia,corectitudinea, perfectiunea, punctualitatea, disciplina,analizeaza inainte de a face ceva de aceea nu greseste cand intreprinde ceva,are spirit critic, este exacta, studiul si continua perfectionare o caracterizeaza,ii place luxul, bogatia, parfumurile, masinile scumpe, bijuteriile,natura, plimbarile in lume,in natura se simte bine, se incarca de energie, este romantica putin dar nu mult, este puternica, cine crede ca este slaba se inseala, renaste ca pasarea Pheonix, cand nu te astepti,iubeste muzica, dansul, in dragoste pune suflet,este o buna gospodina, cand gaseste prieteni adecvati este sociabila,fidela.corecta.
  •  
    • 2519 mesaje
    17 Iul 2008, 16:10
    0 0
    io cred ca sunteti invidioase ca ele inca mai sunt fecioare si voi nu
  •  
    • 145 mesaje
    17 Iul 2008, 17:36
    0 0
    "io cred ca sunteti invidioase ca ele inca mai sunt fecioare si voi nu "
  •  
    • 377 mesaje
    17 Iul 2008, 19:54
    0 0
    eu am vb cu o fecioara 4 ani, ma imbolnavit de nervi, sunt critici, afemeiati, orgololiosi pana la d-zeu, inchisi .Am sa fug cat ma tin picioarele....bafta
  •  
    • 28 mesaje
    12 Aug 2008, 17:27
    0 0
    Si eu sunt nascuta in Zodia Fecioarei...asa e .... uneori suntem persoane dificile ...... dar nu trebuie sa judecii oameni...sa incerci sa intelegi o persoana care uneori sufera ca nu este inteleasa e mare lucru... noi fecioarele ne alegem cu mare atentie prietenii..... dar de multe ori incercam si chiar ajutam fara a cere nimic in schimb....in comparatie cu alte zodii....nu suntem niste femei asa rele....un defect este spiritul critic , dar asta e .... Eu sunt multumita de zodia mea.
  •  
    • 1139 mesaje
    12 Aug 2008, 22:29
    0 0
    si eu sunt in zodia Fecioarei sunt exact asa cum a caracterizat marylin
  •  
    • 967 mesaje
    13 Aug 2008, 06:04
    0 0
    altruiste
  •  
    • 2001 mesaje
    13 Aug 2008, 11:13
    0 0
    marylin ai zis tot ce era de zis,si eu sunt fecioara si ma regasesc in descrierea ta 100%,cat despre fecioara(baieti) nu pot zice acelasi lucru...........baiatul meu e si el fecioara,ce e drept alta decada
  •  
    • 2293 mesaje
    13 Aug 2008, 12:12
    0 0
    mai lasati prostiile bey si generalizarile. evident ca exista trasaturi specifice ca in orice zodie, dar nu e cazul sa facem toata fecioarele "parlite", da? simtul critic si capacitatea de analiza sunt un atu, si sunt utile in viata asta daca nu-s duse la extrem. "parliti" is cei care generalizeaza astfel, prin faptul ca le lipseste bunul simt.
  •  
    • 48 mesaje
    15 Aug 2008, 01:12
    0 0
    Si eu sunt in zodia fecioarei,si sunt o persoana calma,modesta,careia ii place curatenia..si toate lucrurile tre' sa stea la locurile lor.Uneori cam critic lumea,dar fara sa vreau..parca ma ia gura pe dinainteNu ma inteleg de nici o culoare cu cei din zodia sagetator(mama) si berbec..Dar asta e..fiecare tre' sa se accepte si sa se iubeasca asa cum este!Va poop