ce sa ne ascundem dupa corcodus, zodia asta rullz doar ca in acest moment am nevoie sa mi se gadile orgoliul (am ceva treaba pe cap si vreau sa scap de stres) asa ca va poftesc sa nu va zgarciti cu laudele
decat un scorpion mai bine un peste.scorpionii sunt rai si orgoliosi oricat ar iubii prefera sa se dea la o parte si sa faca pe nevinovatii se cred cei mai tari si nu arata ca iubesc renunta la tot din orgoliu
scorpionii sunt minunati pentru ca sunt niste oameni de toata increderea. chestia cu orgoliul... e chiar o chestie... zi unui scorpion ca ai probleme... ia sa vezi , nu ca te rezolva, se fanatizeaza daca crede in cauza respectiva. eu sunt leu si ma inclin. buna zodie...bine... nu ca leul
referitor la scorpioni...poate fi o zodie buna,cita vreme tin la tine,adicatelea,servesti interesului lor,dup-aia...cam pa;in plus,orgolii la greu...razbunari,la fel,te ard unde te doare mai rau,cam asta e..
toti scorpionii care i-am cunoscut au probleme grave de personalitate. nu mai zic de rautate si intepaturi gratuite eu nu m-am inteles niciodata cu zodia asta cu toate ca la zodiac zice ca e perechea ideala. eu sunt peste pestii rulzzzzzzzz