ce credeti despre femeia geaman?

•  
    • 28 mesaje
    7 Iul 2008, 17:28
    1 0
    Am cunoscut de curand o geamana.Credeam ca e persoana sincera. Am avut eu inca de la inceput o unda de neincredere (intuitia, rareori te inseala!), dar am zis ca poate e o parere. Dupa un timp insa, indoielile mele au inceput sa fie din ce in ce mai mari. Se folosea de orice si de oricine (persoane, idei ale mele sau ale altora) ca sa se puna cat mai bine in valoare si toti sa o admire. Manipulatoare, lingusitoare, barfitoare (desi sustinea sus si tare ca este mai retrasa, mai rezervata).Dupa un timp, mi-am dat seama ca, de fapt, e o mitomana. Ca minte precum respira. Povestea tot felul de situatii care sunt convinsa ca erau pure inventii, tot din dorinta de "a da bine" in fata celorlalti. Ma testa cu tot felul de lucruri, ca sa vada cum reactionez. Deci, parsiva, perversa. Dar ceea ce a pus capac peste toate, a fost in ziua in care am descoperit ca pana si ziua ei de nastere, pe care o rugasem mai demult sa mi-o spuna, era, de fapt, tot o minciuna! Am ramas uluita! Ati intalnit astfel de femei, geaman?
  •  
    • 4359 mesaje
    7 Iul 2008, 18:08
    0 0
    nu
  •  
    • 95 mesaje
    7 Iul 2008, 18:54
    0 0
    Da, asa este, sunt cu o mie de fete, smechere, parsive, ipocrite, false. Vor neaparat sa iasa in evidenta in orice situatie. Vor sa detina mereu tot controlul.

De curiozitate numai, cati ani are tipa despre care povesteai?
  •  
    • 28 mesaje
    7 Iul 2008, 19:07
    0 0
    Spre 40 de ani.
  •  
    • 2439 mesaje
    7 Iul 2008, 19:48
    0 0
    Poi, poate nu a vrut ca tu sa stii cand e ziua ei de nastere, de asta te-a mintit. Cine stie :o :o

Nu e o crima, dar daca se tot repeta ......
  •  
    • 28 mesaje
    7 Iul 2008, 20:09
    0 0
    Asta, cel putin, e clar ... Doar ii spusesem ca am cartea "Ziua ta de nastere" !
  •  
    • 2439 mesaje
    7 Iul 2008, 21:10
    0 0
  •  
    • 967 mesaje
    8 Iul 2008, 00:57
    0 0
    Stiu eu o femeie tot spre 40, leu care minte precum respira,ea nu poate spune adevarul.Poate are inca o minte de copil,a fost casatorita,a divortat ,copilul i l-a crescut mama ei, acum sta prin strainatate,dar minte...............de te doare capul si fara prea mult efort.Ce are daca zice adevarul? Mai multe probleme creeaza mintind,decat s aii spuna omului in fata si sa aduca argumentele,chiar daca persoana va fi nemultumita pe moment tot va intelege.Dar asa dezamagirea mi se pare ca va fi mult mai mare la aflarea realitatii.
    Cand minte mai tare incurca lucrurile si le face mai complicate decat ar crede ea daca ar zice ceva sincer.
  •  
    • 2817 mesaje
    8 Iul 2008, 01:59
    0 0
    ce mi se pare mie cea mai mare problema a femeii gemeni e pesimismul; nu poate sa vada o data macar, viata in roz
  •  
    • 2817 mesaje
    8 Iul 2008, 02:01
    0 0
    pisicutzo, esti total off-topic, vezi ca exista topic special pt femeia leu, mergi acolo pls!!
  •  
    • 280 mesaje
    8 Iul 2008, 02:04
    0 0
    greeneyes...asa sunt si femeile gemeni pe care le stiu eu...mint de ingheata apele
  •  
    • 10816 mesaje
    8 Iul 2008, 09:36
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 151 mesaje
    8 Iul 2008, 16:50
    0 0
    Daca ma gandesc putin, cam toate prietenele mele m-au mintit macar o data. Si erau de toate zodiile. Daca ai gasit o tipa din gemeni care e asa cum spui tu, e litera de lege ca asa sunt toate?
    Cat despre pesimism.....daca citesti putin caracteristicile zodiei vei vedea ca, din contra, sunt cele mai optimiste persoane, cele mai joviale, sociabile, etc.
  •  
    • 28 mesaje
    8 Iul 2008, 17:34
    0 0
    Fiecare are dreptul la o opinie, pentru ca fiecare are propriile experiente, mai mult sau mai putin placute. Nu este cazul sa ne lansam in polemici, ci putem discuta pe un ton relaxat. Si, in acest caz, putem admite ca fiecare are dreptate. Ok?
  •  
    • 151 mesaje
    8 Iul 2008, 18:44
    0 0
    greeneyes, ti s-a parut ca a intrat cineva in polemici? Mi s-a parut exagerata concluzia ta.
    Normal ca fiecare are propria parere, nu se supara nimeni, care ar fi problema?
  •  
    • 28 mesaje
    8 Iul 2008, 18:54
    0 0
    Ok, nu e nici o problema !
  •  
    • 24 mesaje
    9 Iul 2008, 00:43
    0 0
    sunt femei ok cam din toate punctele de vedere..sociabile,inteligente, ambitioase. nu am vazut pana acum sa calce in picioare pe careva pt a ajunge unde vor sau sa fie superficiale ori sa se creada buricul pamantului (defecte intalnite la multe alte zodii). nu contest ca ar putea exista si exceptii
  •  
    • 42 mesaje
    9 Iul 2008, 10:43
    0 0
    Mi-a atras atentia topicul pt. ca sunt gemeni si ma asteptam sa se scrie numai de bine

Glumesc! Intr-adevar nu se poate generaliza. De exemplu, eu cel mai mult urasc minciuna, dar asta poate si pt. ca am avut niste experiente neplacute si pt. ca din copilarie tatal meu imi spunea ca cel mai urat lucru pe lumea asta e sa minti.

Cu pesimismul nu sunt de acord, cel putin in cazul meu... Prefer intotdeauna sa vad partea plina a paharului

Oricum raman la parerea mea ca cel mai mult conteaza cei 7 ani de acasa, cine ii are, se vede, cine nu se vede si mai bine
  •  
    • 28 mesaje
    9 Iul 2008, 14:41
    0 0
    Blondutza, unii spun ca numai prostii, copiii si oamenii beti spun adevarul ! Ce zici de asta ? Trebuie sa minti tot timpul ca sa fii...destept ! Eh, dar asta e deja un alt subiect si inca unul amuzant ! Unii cred ca prin categorisirea altora drept prosti, se exclud automat si trec in randul desteptilor ! Eu cred ca oamenii „slabi” au nevoie de minciuni !
  •  
    • 42 mesaje
    9 Iul 2008, 15:21
    0 0
    Greeneyes m-ai amuzat!

Pot sa-ti spun doar ca eu fac parte din categoria celor ce cred ca adevarul ne elibereaza si ne inalta totodata. Am trait langa un om care m-a mintit 2 ani si crede-ma, as fi preferat de o mie de ori sa-mi spuna adevarul, asa crud cum era, decat sa-l descopar eu intr-un mod brutal. Dar crede-ma ca dupa aceea nimic nu s-a comparat cu senzatia aceea de eliberare. Practic scapasem de toata energia negativa care ma tragea in jos si nu stiam ce-i cu mine. E al naibii de dureros, dar prefer asa decat sa fi continuat sa traiesc in amagiri .

Da, stiu, asta e alta poveste, dar asa suntem noi gemenii, vorbim mult , sper ca nu te superi !