vis

•  
    • 967 mesaje
    7 Iul 2008, 15:23
    0 0
    Mergeam intr-un cortegiu funerar sau pelerinaj,intr-un convoi de oameni.Era rece,iarna .Am ajuns in spatele sicriului unde am vazut 2 maicute culcate in el.Una a ridicat capul si a indreptat privirea spre mine .Eu atunci i-am zis numele meu si imediat i-am pus intrebarea: "De ce nu reusesc sa termin scoala?" A zis:" Pentru ca nu platesti din banii tai."
    Imediat m-a intrebat cine este Maria,i-am zis ca mama mea. A spus" Partea ei o putea gasi pana acum ,ar mai avea o sansa dupa 8 ani sau ca se va intampla ceva cu ea dupa 8 ani,asta nu mi-a fost clar.Tatal meu este mort de 3 ani.
    Pe urma eram intr-un vagon de tren ,dar numai tineri.

Mama m-a sunat dupa-amiaza si mi-a zis ca a murit fratele bunicului de pe tata.
    Sa fi fost prevestirea inmormantarii sau raspunsul la intrebarea mea?
  •  
    • 155 mesaje
    8 Iul 2008, 12:39
    0 0
    maicutele da au prevestit inmormantarea. du-o pe maica-ta la un control. mama a avut un vis acum multi ani care suna asa: o sa vii si tu dupa 7 ani. fix dupa 7 ani s-a imbolnavit de cancer si acum se chinuie. si mama a si zis. ce mi s-o intampla dupa 7 ani? nu s-a dus la doctor si nah...
  •  
    • 967 mesaje
    9 Iul 2008, 14:10
    0 0
    Nu are timp,dar am sa incerc sa o aduc si la medicul de familie.Trebuia sa refaca analizele dupa ce a terminat tratamentul,lipsa de Fe ,osteoporoza si este slaba.Asa a fost in general mai slaba din cauza muncii,dar nici nu se mai ingrasa.